Info

Club X on ensimmäinen kuukausimaksullinen BDSM-yksityisklubi Suomessa. Klubi tarjoaa mainiot sessiointimahdollisuudet jäsenilleen. Klubilla on suuri bile- ja sessiointitila, jossa on käytettävissä runsas valikoima laitteita, kuusi erillistä tilaa, joista kaksi muusta klubista erotettavissa olevassa kaksiossa sekä tilava sauna ja saunalounge.

Klubi on tarkoitettu kaikille BDSM:stä ja fetisismistä kiinnostuneille. Voit olla kokenut konkari tai täysin uusi BDSM-maailmassa, Club X on tehty kaikkia varten. Järjestämme bileitä, miittejä ja workshopeja ja tarjoamme tilaa myös ulkopuolisille tapahtumajärjestäjille.

Latex-bileet, pikkuisten miitti, köysibileet, Singles-illat – pyrimme palvelemaan kinkyjä mahdollisimman hyvin järjestämällä kohderyhmäbileitä ja muita tapahtumia. Onko sinulla joku tietty fetissi, jota haluaisit jakaa samanhenkisten kanssa? Ota meihin yhteyttä ja järjestetään yhdessä bileet! Säännöllisesti järjestettävistä tapahtumista löytyy tietoa Baarista sekä Fetlifestä.

Club X on auki aina, 24/7. Jäsenenä voit koska tahansa inspiraation iskiessä tulla klubille ja päästää irti arjen kahleista. Ovissa on sähkölukot, jotka aukeavat mobiiliapplikaatiolla. Henkilökuntaa on paikalla lähinnä iltaisin, viikonloppuisin ja tapahtumissa, mutta olemme tavoitettavissa netin kautta tai puhelimitse.

Club X on edullinen! Kuukausimaksulla voit käyttää tiloja 24/7. Lisäksi jäsenillä on pääsääntöisesti vapaa pääsy bileisiin ja tapahtumiin.