Eroottisen hypnoosin miitti

  • Aika: ma 22.10.2018 19.00 23.00
  • Sijainti: Club X, Sahaajankatu 35 A, 2. krs (Herttoniemessä)
  • Liput: 20 € / 15 € opiskelijat / 10 € jäsenet Lippukauppa →

Järjestämme maanantaina 22.10. klo 19:00-23:00 eroottisen hypnoosin opetusta ja ohjattua harjoittelua, opettajana toimii Tuli. Aloittelijat voivat tulla paikalle klo 18 ja saavat nopean johdatuksen eroottisen hypnoosin taitoon. Työpaja pidetään englanniksi, mikäli paikalla on ihmisiä, jotka eivät ymmärrä suomea.

Työpajassa käsitellään myös sitä, miten eroottista hypnoosia voi harjoittaa turvallisesti.

Hypnoosissa ei ole kyse mielen hallitsemisesta (paitsi jos haluat niin). Pikemminkin hypnotisoija toimii transsissa olevan oppaana, kertoo useita vuosia hypnoosia harjoittanut Tuli. Hän on omien tutkimusten lisäksi hakenut eroottisen hypnoosin oppia Charmed -nimisestä Yhdysvaltalaisesta eroottisen hypnoosin tapahtumasta ja London Hypnosis Workshopista.

Erotiikka ja seksuaalisuus saavat näkyä ja kuulua kunkin osallistujan mielekkäänä pitämällä tavalla. Edellytyksenäon se, että kaikki tekeminen on turvallista, tervejärkistä ja vapaaehtoista (Safe, Sane, Consensual).

Voit tulla paikalle parin kanssa tai yksin. Jos saavut yksin, varaudu harjoittelemaan joko jonkun paikalta löytyvän vapaan henkilön kanssa tai yksin.

Opetusta on tarkoitus järjestää maanantai-iltaisin jokaisen kuukauden kolmantena maanantaina siten, että kukin ilta keskittyy tiettyyn teemaan. Opetus järjestetään niin, että paikalle voi saapua ilman mitään aiempaa kokemusta, mutta kuitenkin niin, että edistyneemmätkin voivat oppia uusia asioita.

Copyright © 2020 Clubix Oy