Kosketus: Sex-Positive Houseparty

 • Aika: la 24.11.2018 17.30 01.00
 • Sijainti: Club X, Sahaajankatu 35 A, 2. krs (Herttoniemessä)
 • Liput: 40 € / 30 € early bird / 20 € jäsenet Lippukauppa →

Haluatko telmiä ihanien ihmisten kanssa, kokeilla piiskausta, tai muodostaa pienet orgiat? Nyt jopa kaikkiin näihin on mahdollisuus ja vieläpä mahtavassa seurassa. Tältä pohjalta olet tervetullut järjestämiimme seksipositiivisiin bileisiin, jossa on tarjolla sänkyjä, sauna ja tanssilattia. Bileet järjestetään Herttoniemen Club X:ssä.

Bileissä pääset tutustumaan seksipositiivisiin ihmisiin ja voit tutkia monipuolisten työpajojen kautta erilaisia kosketuksen muotoja. Bileissä kosketus voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä. Työpajoihin osallistuminen on vapaaehtoista ja voit nauttia tunnelmasta myös vapaamuotoisesti. Haluamme luoda kanssasi tilan kohtaamisille, joissa voimme toteuttaa seksuaalisuuttamme yhdessä toistemme rajoja kunnioittaen. Bileiden aikana on tarjolla vegaanista purtavaa koko illan. Myös turvaseksivälineitä on saatavilla. Työpajat ja bileiden käytännöt ja säännöt käydään sekä suomeksi, että englanniksi.

Noudatamme bileissä turvallisen tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Bileet ovat myös päihteettömät. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan työpajasta.

Bileissä alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta bileistä täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä jokainen viikko voi olla pride-viikko.

Niille, jotka haluavat päättää lauantai-iltansa halikasaan.

Bileiden ohjelma:

Turvallisen tilan luomiseksi on tärkeää, että kaikki osallistuisivat alkupiiriin, mutta tämän jälkeen kaikki ohjelma on vapaaehtoista.

 • 17.30-18.30 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.
 • 18.35 Alkupiiri. Tutustutaan toisiimme ja harjoitellaan luvan kysymistä kosketukseen ja ei-toivotusta kosketuksesta kieltäytymistä.
 • 19.30 Seksipositiivinen sukupuolittamaton speed dating. Sinkuille, varatuille ja kaikille muille. Ehkä löydät hierontaseuraa illaksi, ehkä viikonloppu-dominan, tai sitten vain hienon ihmisten välisen kohtaamisen, jota ei tarvitse ennakko-oletuksilla määritellä.
 • 20.30 Piiskaustyöpaja. Kosketus taipuu moneen ja myös piiskan isku voi parhaimmillaan olla kosketus ihmiseltä ihmiselle. Käydään läpi piiskaamisen alkeita. Lukuisia piiskoja on käytössä koko illan.
 • 21.30 Ryhmäseksin perusteet -työpaja. Miten muodostetaan hyvä orgiaryhmä. Kuinka sovitaan säännöistä ja miten sanotaan ei lopettamatta kaikkea kosketusta.
 • 22.30 Primal play -työpaja. Työpajassa tutkimme, millaista on olla vähän aikaa eläin. Saalis, saalistaja, lemmikki -mistä vain tykkäät. Telmiessä voi tulla hiki, mutta onneksi näissä bileissä eläimet voivat mennä saunaan painimisen jälkeen.
 • 23:30 Passive play -työpaja. Loppuillan työpajassa on rauhallinen tunnelma: työpajassa tutkitaan, millaista on ottaa kosketusta vastaan passiivisesti ennalta yhdessä sovittujen sääntöjen puitteissa. Passiivinen rooli voi olla vaikka nukke tai nukkuva.
 • 1:00 Illan viimeiset hitaat. Nämä saa tanssia ilman vaatteita.
Copyright © 2020 Clubix Oy