Kinbaku-miitti

  • Aika: ti 15.1.2019 18.30 22.00
  • Sijainti: Club X, Sahaajankatu 35 A, 2. krs (Herttoniemessä)
  • Liput: 10 € / 7 € opiskelijat / jäsenille ilmainen Lippukauppa →

Järjestämme tiistaisin klo 19:00-23:00 kinbaku rope bondage -miittejä, joissa osallistujilla on mahdollisuus oppia lisää eroottisesta sitomisesta sekä vapaasti touhuta omiaan ympäristössä, joka tarjoaa erinomaiset puitteet tekniikoiden harjoittelemiseen ja mahdollistaa vaikkapa turvallisten suspensioiden tekemisen. Erotiikka ja seksuaalisuus, jotka ovat keskeisiä elementtejä tämän tyylisessä sitomisessa, saavat näkyä ja kuulua kunkin osanottajan mielekkäänä pitämällä tavalla. Edellytyksenä on, että kaikki tekeminen on turvallista, tervejärkistä ja vapaaehtoista (Safe, Sane, Consensual).

Illat voivat sisältää ennalta ilmoitettuja teemoja ja koostuvat vertaisopetukseen ja neuvontaan keskittyvästä osiosta, harjoittelusta/sessioinnista sekä vapaasta keskustelusta. Pyrimme toimimaan "klassiseen" japanilaiseen kinbakuun liittyvien periaatteiden hengessä ottaen kuitenkin kulttuurierot huomioon. Haluamme, että jokainen osallistuja tuntee olonsa tervetulleeksi ja voi vapautuneesti ilmaista itseään köysittelyn kautta.

Ensisijaisesti ilta on suunnattu jo hieman kokeneemmille sitojille ja malleille, joille sidottavana oleminen ei ole uutta. Toivottavaa olisi, että miittiin tultaisiin pareittain, mutta yksinkin voi toki tulla ja kaikille pyritään järjestämään harjoituskumppani.

Copyright © 2020 Clubix Oy