Torture Chamber vol. 2

  • Aika: la 23.2.2019 20.00 02.00
  • Sijainti: Club X, Sahaajankatu 35 A, 2. krs (Herttoniemessä)
  • Liput: 20 € / 15 € early bird / jäsenille ilmainen Lippukauppa →
  • Mukaan: Omat juomat ja saunojille oma pyyhe

Torture Chamber vol.2

Järjestyksessään toisissa Torture Chamber -bileissä juhlavieraille on luvassa paljon aistikkaita elämyksiä! Nosfe saapuu Club X:lle “No pain, no gain” performanssillaan nyt ensimmäistä kertaa kinkytapahtumaan. Masokisteille on luvassa nannaa, sillä Iso G on demoamassa paljon huomiota saanutta Sjambokia, joka on historiassakin kauhua herättänyt brutaali kidutusväline.

Juhlijat voivat myös rentoutua nautiskelemaan “Sadistin Päiväuni” -näytelmästä sekä Nagorin ja Femalefelinen eläimellisen aistikkaasta sidontaesityksestä. Illan musiikista vastaa DJ Niksu piiskateknolla ja fistaus-ebm:llä.

Club X:llä ei ole alkoholitarjoilua, joten otathan omat juomat mukaan. Club X:n dungeon laitteet ovat tuttuun tapaan käytössä koko bileiden ajan ja sauna lämpenee löylyjä kaipaavien juhlavieraiden iloksi. Muistathan ottaa pyyhkeen mikäli mielit saunaan!

Ennen bileitä Club X:llä järjestetään myös Hypnoosi-Workshop, jonka myötä etkoilukin on taattua laatua. Hypnoosi-Workshoppiin osallistujat voivat ostaa pääsyn Workshopiin ja Torture Chamber bileisiin pakettihintaan.

Liput ovat saatavilla osoitteessa https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/. Nappaa omasi ja nähdään 23.2.

Copyright © 2020 Clubix Oy