Meet&Play

  • Aika: pe 21.4.2023 18.00 01.00
  • Järjestäjä: ClubX
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki
  • Liput: Pääsylippu €25.00 Lippukauppa →
Tule moikkaamaan meitä Kinky Finland ryhmän Meet&Play-tapahtumaan!
Sisäänpääsy rakennukseen tapahtuu painamalle Club X ovisummeria, jonka jälkeen kapua toiseen kerrokseen, josta löydät sisäänkäynnin itse biletilaan. Club X on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Sörkän metroasemalta ja myös bussit sekä ratikat kuljettavat niin Pasilan kuin Sörnäisten suunnasta kätevästi paikalle.
Club X yksityinen BDSM-tila, joten voit pukeutua juuri niin hienosti kuin haluat tai vastaavasti mahdollisen rennosti. Sinä saat päättää pukeutumisesta, me emme tuomitse
Koska teemana on "meet&play" leikkiminen on erittäin sallittua.
Tilasta löytyy BDSM-kalustoa sekä laaja valikoima erilaisia piiskavälineitä. Tilassa on myös darkroom ja sauna on lämpimänä läpi illan. Tarkemmat käyttäytymissäännöt löydät info-välilehdeltä sääntöjen alta.
Lippukaupan linkki löytyy ylempää ja kauppa on auki tapahtuman aikanakin, jos vain lippuja vielä riittää. Lipunmyynti tapahtuu vain nettikaupan kautta. Ovelta et voi ostaa lippua käteisellä. Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä Clubin tai minkään kinky-yhdistyksen jäsenyyttä.
FAQ
1.     Kuka vastaa tapahtuman kulusta? Club X:n henkilökunta on vastuussa illan kulusta.
2.     Onko tapahtumassa ruokatarjoilua? Tapahtumassa on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Jos epäilet, että illan aikana, iskee kunnon nälkä, voit ottaa omia eväitä mukaan.
3.     Pitääkö minun ottaa omia leluja mukaan? Joitain kyllä, jos koet tarvitsevasi niitä. Clubilla on tarjolla iso liuta eri piiskoja, mutta vastaavasti kahleita, blindfoldeja, gägejä, kaulapantoja tai dildoja ei ole tarjolla.
4.     Saanko tavarani johonkin talteen? Tilassa on tarjolla pieniä lokerikkoja, jotka saat lukittua eli välttämättä ei kannata kantaa mukanaan koko omaisuutta. Koska lokerikkoja on rajoitetusti, on suositeltavaa myös jakaa lokerikko kumppanin kanssa.
5.     Onko siellä siis sauna? Kyllä. Ota siis pyyhe mukaan.
6.     Pitääkö minun ottaa kengät pois? Ulkokengät pitää ottaa pois jalasta, mutta sisäkenkiä voit käyttää.
7.     Entä jos haluan harrastaa tapahtumassa seksiä, onko se sallittua? Seksin harrastaminen on sallittua. Tilasta löytyy normaalikokoisia kondomeita, joten omat kumit matkaan, jos tarvitset peruskokoa pienempiä tai suurempia kumeja.
8.     Pääseekö tilaan pyörätuolissa? Kyllä. Tilassa on hissi, jolla pääset toiseen kerrokseen. Tilassa on myös inva-wc.
Copyright © 2021 Clubix Oy