Kinky/Fetish/Dance by Motorman

  • Aika: la 26.8.2023 17.00 03.00
  • Järjestäjä: Motorman
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki
  • Liput: Motorman €25.00
Kinky/Fetish/Dance -bileet

Club X:llä järisee 26.8.! Tulossa mahtavat kinky/fetish/dance -bileet, hanki lippusi ajoissa, sillä näitä bileitä et halua missata! Mukana dj NoiZu, kuumat tanssijat Poppie ja Maria, piiskurit Odin ja Motorman, piiskashown upeat mallit johannaha ja Zeltaini, klinikalla sähkön ja neulojen kunkku Doctor, shibaria sitoo Vaeltaja ja kipua ja nautintoa ilman piiskaa tarjoilee Testaferro! Sekä tietenkin koko mahtava bilekansa!

Ennen bileitä klo 17-19 piiskausworkshop by Motorman - katso erillinen tapahtuma...!

Klo 19.15 jyrähtää käyntiin Dance-party, puikoissa mm. Club Infektiosta ja HellFetistä tuttu dj NoiZu, jonka biitti ei jätä ketään kylmäksi! Esitanssijoina upeat Poppie ja Maria, jotka myös löytävät shibarirenkaille kuumaa tanssikäyttöä. Ei väliä, oletko dance-partyjen notkein hottis tai totaalinen puujalka, anna vaan biitin viedä ja koe partyhuuma! Puolitoista tuntia non-stop nirvanaa ja sen jälkeen koko illan upeaa musiikkia!

Klo 20:45 kerrataan pelin henki - Safe, Sane and Consensual, älä oleta, vaan kysy ja ei todellakin tarkoittaa ei. Haluamme bileiden olevan kaikille turvalliset!

Klo 21:00 Lattian valtaavat Illan upein Fetish-asu -kilvan osallistujat! Ilmoittaudu mukaan heti tullessasi tiskillä ja jätä sinne nickisi ja mahdollinen kuvaus asustasi. Voitte myös osallistua parina tai ryhmänä! Ennen kisaa on mahdollista päästä ammattikuvaaja Testaferron kuvattavaksi - muuten kuvaaminen on kielletty koko klubilla! Järjestäytyminen darkkarissa, josta yksitellen lattialle yleisön eteen. Yleisöäänestyksen tulokset ja illan upeimman asun palkitseminen noin klo 23:30!

Noin klo 22:30 piiskashow by Odin ja Motorman, malleina ihanat johannaha ja zeltaini
Pikkuisten huone on seksi- ja sessiovapaata löhöily- ja palautumistilaa!
Sauna lämpimänä läpi illan. Saunassa ja suihkussa ei seksiä tai sessiointia!

Tupakointi vain ja ainoastaan tupakkahuoneessa!
Heti Fetish-kisan jälkeen alkavat piiskaus ym. asemat toimia. Katsele, kiertele, kysele, pyydä neuvoa ja osallistu, kaikki käy! Aktiivinen ohjaus päättyy noin 23:30, jonka jälkeen bileet jatkuvat vapaasti aina klo 02 asti.

Yöylläri noin klo 01 - erittäin hyshys...

Bileet päättyvät klo 02.

Kaikkinainen kinkyily, fettarointi ja paneskelu on bileissä sallittua ja jopa toivottavaa! Illan isäntänä häärää Motorman.

Näihin bileisiin ovat tervetulleita kaikkien XU:laisten lisäksi myös muut kinkyt ja fettarit! Kaikilta bilettäjiltä edellytetään sitoutumista Club X:n sääntöihin ja yleiseen hyvään käytökseen, hyväntuulisuuteen ja ambienssiin!
Omat, kohtuulliset juomat mukaan! Muistathan, että sessiointia juopuneena ei ole turvallista ja liiallinen päihtyminen voi johtaa bileistä poistamiseen.
Liput 12.8. asti 25€, sen jälkeen 30€
Liput vain Club X:n lippukaupan kautta!

Copyright © 2021 Clubix Oy