Kristianin synttärit

  • Aika: la 21.10.2023 17.00 01.00
  • Järjestäjä: Kristian Grönberg
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki
Lokakuun lopulla Club X:llä jytisee! Vaikka illat pimenevät, ilmat viilenevät niin Club X:lle on tulossa kuumaakin kuumemmat ja auringonpaisteen verran energiaa antavat bileet. Nimittäin synttäreidensä kunniaksi, Kristian järjestää ja tarjoilee upean bilekattauksen kaikkien meidän iloksemme. Vaikka se tavallaan ikävää onkin, että ikää tulee lisää. Nyt on oiva mahdollisuus tulla kertomaan osanottosi ja surunvalittelusi merkkipäivän kunniaksi Club X:n huikeisiin tiloihin.

LIPUN OSTO
Liput ostetaan Mobilepaylla, kuitti toimii pääsylippuna. Saat maksutiedot sähköpostilla kristian.gronberg@outlook.com Lipun hinta on 20 euroa. Luethan tapahtuman ohjeet ja säännöt - eli tämän selosteen - ennen lipun ostoa.

TAPAHTUMAPAIKKA
Club X, Mäkelänkatu 54a, 2. kerros. Club X tarjoaa bilekansalle turvallisen ja miellyttävän ympäristön BDSM- ja fetissi-leikkeihin, seksiin, sekä mahdollisuuden samanmielisten - seksipositiivisten henkilöiden tapaamiseen, ylipäätään ihan kaikkeen. Olemme valmiina ottamaan vastaan bileisiin juuri sinut, kenties seuralaisen ja/tai kavereiden kera. Klubilla emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, toisten suuntautumisten ja fetissien arvostelua, paheksuntaa tai vähättelyä – vaan kaikki sukupuolet, suuntautumiset ja fetissit ovat tervetulleita. Tavoitteena on kaikille turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri.

MILLOIN?
Lauantai 21.10.2023 klo 17:00 – 01.00
(Jos saavut aikaisemmin paikalle, saatat päästä/joutua työllistetyksi pieniin askareisiin)

KEILLE
Bileisiin ovat tervetulleita kaikki, vähintään 18 -vuotta täyttäneet henkilöt. Jokainen bilevieras on itse vastuussa omasta ja kumppaniensa käytöksestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Klubi, klubin taustayhtiö, yhtiön hallitus, osakkaat tai tapahtumanjärjestäjät eivät ole vastuussa vieraiden toiminnasta tai niiden seurauksista. Klubilta löytyy kondomeja ja liukastetta - jokainen huolehtii itse niiden käytöstä.

ILLAN OHJELMA
Illaksi on suunnitteilla monenlaista ja monenmoista nähtävää ja koettavaa. Tavoitteena on saada paikalle mukava määrä innokasta bilekansaa. Seksipositiivinen tila, useita genressä pitkään olleita, lukuisia scenen ja ylipäätään erotiikka-alan tuntemia tekijöitä, monia uusia innokkaita ja kokeilunhaluisia – näkemään ja ehkä myös kokemaan kaikkea ihanaa, kamalaa, upeaa, tuhmaa, ”kielletteyä”, kuumaa, kiihottavaa ja haluttavaa.
Tässä muutama ennakkopoimintoja illan annista.
  • Paikalla on mm. lähes kaikkien tuntema Suomi-aikuisviihteen suurmestari Mr. Lothar. Lothar esiintyy juhlakansalle n. klo 20.00 ja 22.00. Muista tulla paikalle ajoissa, ettet missaa näitä huikeita esityksiä.
  • Piiskausguru Motorman on myös paikalla. Esillä/myynnissä on tuskallisen piinaavan ihania välineitä enemmän ja vähemmän kivuliaisiin silittelyhetkiin. Ja eiköhän muutama esityskin saada nähtäväksi siihen rankempaan rakkauteen. Kipu kiihottaa ja tuska lisää nautintoa – sanotaan.
  • Yritämme saada järjestettyä nähtäväksi myös "live-näyteikkunat" neuloihin ja neuloittamiseen, sähköleluihin ja -leikkeihin sekä sidontaan/shibariin.
Nähtävää ja koettavaa on paljon muutakin. Joten tule ihmeessä paikalle – näe ja koe itse nämä bileet. Tapahtuma on suunnattu kaikenlaisille seksipositiivisille henkilöille niin vanlijaisille, kinkyille kuin swingereillekin.
Otathan huomioon kunnioittavan käytöksen ja asiallisen kommunikoinnen kaikken kanssa ja kaikkia kohtaan. Ymmäräthän, että kun erilaiset genret kohtaavat, voimme kohdata jotain mikä ei kuulu omaan genreemme.

PUKEUTUMINEN
Pukukoodi on ehdottoman tiukasti täysin vapaa - eikä edes pakollinen. Kaikki pukeutuminen ja pukeutumattomuus on tasa-arvoista ”pieruverkkareista” ”fetissiasuihin” ja alastomuudesta kumipukuihin. Pidetään ja kohdellaan kaikkia tasa-arvoisina toisiimme ja itseemme nähden. Täällä saat olla oma itsesi!

ALKOHOLI JA PÄIHTEET
Juhlatiloista löytyy jääkaappi omia juomia varten. Alkoholin kohtuullinen käyttö on sallittua. Mikäli jonkun humalatila aiheuttaa vaaraa, haittaa tai häiriötä – kyseisen henkilön bileet ohjataan jatkumaan ClubX:n tilojen ulkuopuolelle. Kaikenlaiset laittomat päihteet ovat ehdottomasti kielletty. Bileissä on tarjolla pientä purtavaa, kahvia ja elektrolyysijuomaa. Muistathan juoda tarpeeksi, sillä illan aikana lämpötila nousee klubilla ja nestehukka voi yllättää.

TUPAKOINTI
ClubX:n tiloista löytyy oma tila tupakointia varten. Tila löytyy sauna-osaston vierestä. HUOM! Tupakat/sikarit saa sytyttää vasta tupakointitilan sisäpuolella.

SAUNA
Saunaosasto on bilevieraiden käytössä tapahtuman ajan. Ota oma pyyhe mukaan. Saunassa käytetään laudeliinoja, ihan jo puhtaussyistä. Saunajuomat sallittuja, mutta suihkutiloihin ja saunaan emme vie lasipulloja, lainkaan. Sauna, suihkutila, pukeutumistila – näissä tiloissa sessiointi ja/tai seksin harjoittaminen eivät ole sallittuja.

KÄYTTÄYTYMISSÄÄNNÖT
PUHU! PUHUTTELE! VAROITA! POISTA!
Sääntöjen laiminlyönnistä ja huonosta käyttäytymisestä on seuraamuksia. Pienistä sääntörikkeistä / huononosta käytöksestä voi/voinee selvitä keskustelulla ja/tai puhuttelulla. Mikäli  ”rikollinen toiminta” jatkuu – tai tapahtuu jotakin vakavampaa, tilanteesta voi selvitä vielä varoituksella. Mikäli  ”rikollinen toiminta” jatkuu – tai tapahtuu jotakin vakavaa, tilanteeseen puututaan riitävällä vakavuudella. Tällöin yksi mahdollisuus on, että ”rikkeellinen” henkilö poistetaan juhlista kokonaan. Mikäli näin käy, tapahtuman järjestäjä, henkilökunta, ClubX ei ole velvollinen maksamaan maksettua lipun hintaa takaisin. Emme myöskään ole velvollisia selittämään tapahtumia tai niiden kulkua kolmansille osapuolille.
Huomioithan, että tapahtumassa on ehdoton kuvauskielto kaikkea ja kaikkia kohtaan. Kännykät ja niiden käyttäminen illan aikana tulee siis jättää bileiden ulkopuolelle, puhelimia ja muita arvoesineitä varten klubilta löytyy jonkin verran lukollisia lokerikkoja.
KOSKEMATTOMUUS! HENKILÖKOHTAINEN TURVALLISUUS! ÄLÄ OLETA! ÄLÄ LUULE!
Kysy aina lupa ennen koskemista. Tämä sääntö on tasa-arvoinen. Se siis koskee ihan yhtä paljon ihan jokaista. Mihinkään katsomatta.
Ei tarkoittaa aina ei. Yksi pieni sana on siis kokonainen lause ja tarkoittaa aina ei. Jos et kuule selkeää myöntävää vastausta, vastaus on “ei”. Älä jää vonkaamaan – edes pieneksi hetkeksi, se on vain epäkohteliasta ja epäkunnioittavaa.

MUIDEN KATSELEMINEN
Jos haluat katsella muiden leikkejä, pidäthän riittävän etäisyyden heihin. Mikäli haluat olla kannustavana taustajoukkona, siihenkin on kohteliasta pyytää lupa. ”Hei, onko OK jäädä seuraamaan/katselemaan.” Mikäli et kuule selvää lupaa, jatka matkaa eteenpäin.
Jos haluaisit osallistua touhuihin, on ehdottomasti pyydettävä siihen lupaa. Voit liittyä mukaan leikkeihin vasta kun olet saanut selkeän luvan kaikilta osallisilta. Esimerkki: Darkkarin sängyllä touhuilee kaksi pariskuntaa samanaikaisesti - ja haluaisit mukaan joko toisen tai jopa molempien parien touhuihin. Lupaa tulee kysyä molemmilta pariskunnilta/osallisilta, että onko ok että tulen mukaan toisen/molempien leikkeihin.

TURVALLISUUS
Turvallisuus on asia mistä emme tingi piiruakaan. Jos koet tai näet jonkin häiriötilanteen, ilmoita siitä mahdollisimman pian henkilökunnalle ja/tai järjestyksenvalvojille. Häiriön/häiriköinnin kohteeksi joutunut henkilö ei välttämättä itse edes huomaa/tajua tulleensa kaltoin kohdelluksi. Juuri siksi on tärkeää, että me kaikki pidämme silmämme ja myös korvamme auki. Jos näet jotain - sano jotain!  Turvallisuus on meidän kaikkien vastuulla. Jos huomaat jonkin tilanteen, missä on vaarana, että se saattaa muuttua häiritseväksi, ota nopeasti yhteyttä tapahtuman henkilökuntaan. Parhaassa tapauksessa voimme puuttua tilanteeseen, jo ennen kuin siitä tulee ongelmatilannetta.
Huom! Kun olet ostamassa lippua, niin laita joko s-postin otsikkoon tai yv:n ensimmäiseksi lauseeksi "Ei on aina ei!". Näin tiedän, että olet lukenut tämän ohjeistuksen. Tapahtumassa on paikalla tapahtuman luonteen ja kinkybileitä ymmärtävät järjestyksenvalvojat.

TURVALLINEN TILA
”Pikkuisten huone” on turvallinen tila, minne voi vetäytyä rauhoittumaan.  Eli tässä tilassa emme myöskään sessioi/harjoita seksuaalisia akteja. Kyseessä olevassa tilassa myös keskustelujen tulee olla rauhoittumiseen sopivia.

SVIITTI/HOTELLIHUONE
Hotellihuone on tila, jota voidaan käyttää ”yksityisempiin hetkiin”. Otamme kuitenkin huomioon sen, että tila on tarkoitettu kaikkien käyttöön, joten älä omi sitä koko illaksi. Mikäli ovi on auki, sviittiin saa mennä katselemaan muiden leikkejä normaaliin tapaan. Kun ovi on kiinni, ethän ”vain marssi sisään”. Odottele oven avautumista rauhassa. Jos ovi on kiinni 20-30 min päästäkin, niin voit koputtaa oveen ja muistuttaa sviitissä olijoita, että täällä on jonoa. Vaihda lakanat ja siivoa huone seuraaville valmiiksi.

SIISTEYS JA PUHTAUS
Siivoa leikkiesi kaikki jäljet!  Tämä on ehdoton itsestäänselvyys. Kondomit ja paperit roskiin. Roiskeiden/nesteiden/eritteiden siivoaminen kunnolla. Kaikilta pinnoilta. Leikkitiloista löytyy desinfiointiainetta ja paperipyyhkeitä siivousvälineiksi.
  • SIIVOA LEIKKIENNE JÄLJET ENNEN KUIN POISTUT TILASTA
  • DESINFIOI PINNAT, LELUT, KAHLEET, LATTIA eli kaikki mahdollinen
Sviitissä lakanat vaihdetaan ennen tilasta poistumista. Jos tiedät jo ennalta, että joku leikkiesi osapuoli on herkästi kastuvaa mallia, varaa mukaasi pyyhkeitä jo kotoa lähtiessäsi, joilla suojata sänkyjä, leikkipaikkoja, sidontapaikkoja, swingi jne. Mikäli  varautumisesta huolimatta tapahtuu ”kosteusvahinkoja”, henkilökunnalta voit tiedustella järeämpää siivouskalustoa käytettäväksi. Yhteistyössä on voimaa. Pyydä staffilta apuja - älä livistä paikalta.

VASTUULLISUUS
Clubin turvasana on punainen. Ihan jokaisella on oikeus ja myös velvollisuus puuttua tilanteeseen, mikäli joku käyttää turvasanaa. Mikäli tilanne niin vaatii, järjestä joku hakemaan henkilökunta paikalle.

SUMMA SUMMARUM
Syksyn harmauteen ja pimeyteen tarvitaan piristystä ja boostia.  Nyt niitä on tarjolla. Tule mukaan pitämään hauskaa, yhdessä, porukalla. Tehdään näistä yhdessä huippubileet!
Nähdään!
- Kristian
Copyright © 2021 Clubix Oy