Sukupuolen moninaisuuden juhla

  • Aika: pe 28.6.2019 19.00 02.00
  • Sijainti: ClubX (vanha), Sahaanjankatu 35 A, 2. krs, Helsinki

Pride 2019 juhlaviikon huipentuma Club X:llä. Club X on yhtenä Pride viikon virallisista tapahtumajärjestäjistä ja täten pitää bileet perjantaina 28.6 seksuaalisuuden monimuotoisuuden kunniaksi! Illan teemana on "Beautifuil beings" - kehojen kauneus! Erilaisia kehoja juhlitaan vartalomaalauksin ja voitkin tulla maalauttamaan itsesi tai maalaamaan itse oman tai ystäväsi bileasustuksen. Juhlia koristavat myös latexmaalatut olennot joiden mystinen kiiltäväpintaisuus on kaunista ja kiihoittavaa!

Illan showsta vastaa Stand-Up koomikko, Tuula Kolehmainen! Tuula on tuttu Tinderistä ja Idols 2011 –finaalin katsomosta. Trevor Noah, Mikko Leppilampi ja yks amerikkalaisen jalkapallon joukkue taas ovat tuttuja Tuulan päiväunista. Tuulan elämä on balanssissa: Hän kirjoittaa väitöskirjaa, lukee Seiskaa ja puhuu ihan mitä sattuu. Lämmin lavakarisma ja sympaattinen olemus saavat kaksimielisetkin jutut kuulostamaan silkalta kahvipöytärupattelulta. Tuula on kuitenkin hullu hyvällä tavalla ja terävä kieli piiskaa juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. Mutta älkää peljästykö: Sarkastisen ulkokuoren alta paljastuu.. lisää sarkasmia. Klubin lavalla kajahtaa klo 21.00 tämän äärimmäisen hauskan mimmin kiivetessä lauteille!

Lauteista puhuttaessa: Klubin sauna on lämpimänä ja tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Alkoholipitoiset juomat on kunkin kuitenkin tuotava itse. Näitä varten on iso jääkaappi saunan pukuhuoneessa. Klubin välineistö on juhlioiden vapaasti käytettävissä, halusit sitten vaan jutustella ja nauttia musiikista tai kätkeytyä darkkarin hämäriin. Kuvia tiloista löytyy Facebook sivuiltamme: https://www.facebook.com/Club-X-adult-playground-2130165283745026 Jos olet ensikertaa klubilla, niin kerro siitä lipuntarkistuksen yhteydessä, niin saat esittelykierroksen klubin tiloissa.

Perjantaina 28.6, klo 19.00-02.00, Sahaajankatu 35 A, 2krs, Helsinki. Liput 15 €/ jäsenille ilmainen: https://clubx.tapahtumiin.fi

Club X toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Copyright © 2021 Clubix Oy