Kosketus: Ikuiset orgiat

  • Aika: la 6.4.2019 17.30 01.00
  • Sijainti: ClubX (vanha), Sahaanjankatu 35 A, 2. krs, Helsinki
  • Liput: 60 € / jäsenille 40 € Lippukauppa →

Tule avaamaan ovi ikuisten orgioiden tarunhohtoiseen maailmaan.

Tahdomme lämminhenkisellä otteella ohjata suostumuksen periaatteisiin, ja päräyttävän performanssin myötä kutsua sinut kanssamme patjojen syleilyyn, jossa vartaloiden rajat hämärtyvät ja nautinnon on lupa aaltoilla.

Olet tervetullut järjestämiimme seksipositiivisiin bileisiin, jossa on tarjolla sänkyjä, sauna ja syötävää. Bileet järjestetään Herttoniemen Club X:ssä 6.4.2019.

Bileissä pääset tutustumaan seksipositiivisiin ihmisiin. Bileissä kosketus voi tarkoittaa hellää silitystä, suudelmaa, seksiä, piiskausta tai kaikkia näitä. Haluamme luoda kanssasi tilan kohtaamisille, joissa voimme toteuttaa seksuaalisuuttamme yhdessä toistemme rajoja kunnioittaen. Bileiden aikana on tarjolla vegaanista purtavaa koko illan. Myös turvaseksivälineitä on saatavilla. Bileiden käytännöt ja säännöt käydään sekä suomeksi että englanniksi.

Noudatamme bileissä turvallisen tilan periaatteita: kaikkeen toimintaan muiden kanssa tarvitaan suostumus, emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, emmekä oleta muista osallistujista mitään kysymättä. Bileet ovat myös päihteettömät. Sääntöjä rikkovaa osallistujaa voidaan pyytää poistumaan bileistä.

Bileissä alastomuus ja kaikenlainen seksin harrastaminen on sallittua, mutta bileistä täyden ilon irti ottaminen ei vaadi kumpaakaan. Huomioithan kuitenkin, että saatat tulla näkemään avointa seksuaalisuutta.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Kaikille yli 18-vuotiaille sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Niille, joiden mielestä seksuaalisuutta ei voi koskaan juhlistaa liikaa.

Niille, jotka haluavat päättää lauantai-iltansa halikasaan.

Osta lippusi tästä https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/. Hinta tapahtumalle on 60 e. 17.2. mennessä ostetut liput saa early bird -hintaan 40 e. Bileiden hinta on Club X:n jäsenille 40 e.

Bileiden ohjelma:

Turvallisen tilan luomiseksi on tärkeää, että kaikki osallistuvat työpajoihin. Harjoitusten tekeminen on kuitenkin vapaaehtoista.

16:30–17:30 Aloittelijoiden tutustuminen. Ilmoittaudu etukäteen. Tutustumista ja pieniä harjoituksia niille, jotka eivät ole ennen osallistuneet seksibileisiin tai kokevat olonsa vielä epävarmaksi niissä.

17.30–18.30 Saapuminen. Tulethan ajoissa paikalle.

18.35–19.30 Alkupiiri. Tutustutaan toisiimme ja harjoitellaan luvan kysymistä kosketukseen ja ei-toivotusta kosketuksesta kieltäytymistä.

19.30–21:30 Orgiankäytännöt-työpaja. Aloitamme työpajan itsetutkiskelulla omista haluista ja rajoista. Käymme läpi, miten monimutkaisissa ryhmätilanteissa kysytään lupaa kosketukseen ja miten lähestytään ja poistutaan tilanteista. Työpajassa käsitellään näitä teemoja monipuolisten harjoitusten avulla.

22:00 Eroottinen performanssi, joka räjähtää kaikille yhteisiksi orgioiksi.

1:00 Illan viimeiset hitaat. Nämä saa tanssia ilman vaatteita.

Rohkaisemme pukeutumaan seksikkäästi tai vapautuneesti! Älä siis tule farkuissa ja t-paidassa. Inspiraationa voi olla esimerkiksi pitsi, nahka, alusvaatteet, fetissi, fantasia, kinky, outo, hassu, keimaileva tai räväkkä.

Lyhyesti:

Mitä?

Seksipositiiviset Bileet! Orgiat! Sauna!

Missä?

Club X, Sahaajankatu 35 Helsinki

Miten mukaan?

Osta lippu Club X:n verkkokaupasta https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/

Ihanat järjestäjänne:

Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Hänen tavoitteenaan on kehittää moniin erilaisiin suihin sopivaa seksisanastoa. Päivisin hän nussii pilkkua, öisin ihania tyyppejä orgioissa.

Henri on polyamorinen, pupu, psykologi ja improvisaatiotaiteilija. Hän on järjestänyt työpajoja, joissa tutkitaan kosketuksen eri muotoja. Tavoitteenaan hänellä on luoda suostumukseen ja luvan kysymiseen perustuvaa seksuaalikulttuuria ja tuoda seksipositiivista ilosanomaa koko maailman tietoisuuteen.

Molemmilla vetäjillä on monen vuoden kokemus seksipositiivisiin tapahtumiin osallistumisesta, ja he haluavat järjestää lisää vastaavia tapahtumia Suomeen.

Copyright © 2021 Clubix Oy