Pikkuisten miitti

  • Aika: su 13.9.2020 14.00 20.00
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki

Hei pikkumurulaiset!

Pikkuismiitit jatkuvat taas! Valitettavasti dinosaurukset karkasivat räjähteiden kanssa ja Tiedekerho joudutaan siirtämään toiseen ajankohtaan (kunhan ollaan saatu dinot napattua). Tästä johtuen 13.9. pikkuisten miitti järjestetään vapaalla ohjelmattomalla ohjelmalla johon ovat tervetulleita kaikki ihanat pikkuiset ja heidän tutut ISOT.

Miitti alkaa klo 14 ja nukkumaanmenoaika tulee vasta klo 20. Siis kaksi tuntia myöhemmin kuin aikaisemmin, jippii!

Seuraavat miittipäivät ovat siis:

13.9. Pikkuisten ja ISOJEN ikioma ihkupihkumiitti 11.10. Pehmoklinikka 15.11. Lemmikit

Joulukuulle on myös suunnitteilla vaikka mitä huippua, siitä lisää myöhemmin!

Poikkeustilanteesta johtuen kaikki pienet kipittävät huolelliselle käsipesulle heti clubille saavuttuaan. Omat eväät mukaan! Ethän tule miittiin, jos sinulla on flunssan oireita.

13.9.2020 klo 14-20 Liput 14e, yhdistysten jäsenet 12e, opiskelijat 10e, clubin jäsenet 0e https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/


Pikkuismiitteihin ovat tervetulleita ihan kaikki pikkuiset ja pikkuis-uteliaat. Miiteissä ei sallita minkäänlaista syrjintää, ja ne ovat turvallisempi tila pikkuistelulle. Kuten Club X:lle aina muutenkin, miittiin ovat tervetulleita kaikenlaiset suuntautumiset, kehot ja sukupuolet. Olit sitten ihana minipikkuinen, prinssi, pikkukissa tai vasta pikkuisjuttuihin tutustumassa, me tehdään näitä miittejä just sua varten!

Sisään clubille pääset painamalla summeria Sauna X. Päivystämme summeria aktiivisesti klo 14:00-14:30. Jos tiedät saapuvasi myöhemmin, olethan etukäteen yhteydessä kuplismiau@gmail.com. Muistathan näyttää lippusi jo heti saapuessasi (MYÖS JÄSENET!).

Samaan aikaan pikkuismiitin kanssa clubin sauna on lämpimänä isoja varten! Isojen saunamiitissä ei ole ohjattua ohjelmaa, vaan siellä voi vapaasti keskustella tärkeistä aikuisaiheista, kuten verovähennyksistä ja säästä. Isojen saunailtaan liput maksavat 14e, yhdistysten jäsenet 12e, opiskelijat 10e, clubin jäsenet 0e. Sopii erinomaisesti isoille, jotka tuovat pikkuisensa pikkuismiittiin!

Tervetuloa mukaan!

Copyright © 2021 Clubix Oy