Tangled the Rope party @Club X 29.2

  • Aika: la 29.2.2020 20.00 03.00
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki

Tangled – The Rope Party kietoo 29.2. Club X:n köysitunnelmiin. Olipa tyylisuuntasi herkkä ja pehmeä shibari, perinteisen japanilainen, koristeellinen tai BDSM-henkisen sadistinen – nämä bileet ovat sinulle!

Nauti illan esityksistä, leiki ja sosialisoi. Jotta myös aloittelijat pääsisivät köysien makuun, järjestämme ennen bileitä workshopin, jossa käydään läpi sitomisen perusteita. Tapahtumassa on myös open stage, johon kuka tahansa saa astua oman valmistellun tai improvisoidun köysiesityksen kanssa. Uusien sitomiskumppanien etsintää autamme seuranhakunauhoilla.

Tapahtuma on alkoholiton ja päihteetön. Sauna on lämmin koko illan (pyyhevuokra 1€).

Illan ohjelma (aikataulu julkaistaan myöhemmin): Aloittelijaworkshop. Vetäjänä Isla Ika (Club X). Ovet aukeavat Tervetulosanat ja säännöt Esitys: Nagor (Club X) Esitys: Ceci Ferox (Helsinki Shibari)

Liput: 25€ – Peruslippu 17€ – Club X:n jäsenet 5€ – Aloittelijaetkot

Bilepaikka: Club X, Mäkelänkatu 54a, 00510 Helsinki

Järjestäjät: Isla Ika (Club X) on Vadelmanakin tunnettu köysiin hurahtanut tutkimusmatkailija, joka järjestää mm. Flikkametsää ja Club X:n köysitapahtumia. Mr_Vic (Helsinki Shibari) on kinkyaktivisti, mieslutka ja köysi-top, joka on järjestänyt köysitapahtumia ja opettanut shibaria vuodesta 2009. Nagor (Club X) on köysitaiteilija, jonka japanilaiseen kinbakuun nojautuva tyyli on hioutunut mm. Osada Steven opissa. Opettaa köysiä Club X:llä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kysymykset bileistä: tangledhelsinki@gmail.com

Copyright © 2021 Clubix Oy