Shibarin alkeiskurssi

  • Aika: su 3.3.2019 15.00 17.00
  • Sijainti: ClubX (vanha), Sahaanjankatu 35 A, 2. krs, Helsinki
  • Liput: 100 € / jäsenille 50 € Lippukauppa →

Japanilaistyylisen eroottisen sidonnan (Shibari / Kinbaku) peruskurssi starttaa ClubX:llä sunnuntaina 24.2. kello 15. Kurssin vetäjänä toimii Nagor. Kurssilla käsitellään tärkeimpiä perusteta lajin historiasta ja turvallisuudesta sekä perehdytään sitomistekniikkaan.

Mikä: Shibarin alkeiskurssi.
Milloin: alkaa sunnuntaina 24.2. klo 15-17, kurssipäiviä yhteensä 5
Missä: Club X, Sahaajankatu 35 A, 2. krs (Herttoniemessä)
Liput: 100€ / 50€

Paikkoja rajoitetusti: kurssille mahtuu noin 20 henkeä, eli 10 paria. Paikat ensisijaisesti kurssilaisille. Voit tarkistaa saatavuuden sähköpostitse jen[at]clubx.fi / clubx[at]clubx.fi. Lisätietoja kurssista voi tiedustella suoraan myös Nagorilta.

Kurssilla käsitellään suhteellisen laajasti eroottisen sitomisen perusteiden tärkeimpiä osa-alueita. Kurssipäivien sisältö tarkentuu kurssin edetessä koko ryhmän tarpeet ja osaamistasot huomioiden.

Tekniikka on yksi kurssin olennaisimmista osa-alueista. Tekniikan sekä kehon liikkeen merkitystä sitomissessiossa, sitomistyylejä sekä lähestymistapoja käydään läpi fyysisten harjoitteiden kautta joihin kuuluu muun muassa käsien ja jalkojen sitomista sekä TK (Takate Kote) eli niin sanottu box tie. Eroottisen sidonnan erona muuhun sitomiseen kuuluu muun muassa estetiikka, kauneus sekä tehokkuus. Lisäksi vallitsevina osina toimivat erotiikka, s/m, kommunikaatio sekä luovuus.

Muina teemoina kurssilla käsitellään aiheita, jotka ovat tärkeitä sekä fyysisen että henkisen turvallisuuden vuoksi sekä muun muassa lajin filosofiaa, historiaa sekä kulttuuria. Sitominen ei ole yksinomaan fyysistä, jolloin turvallisuuteen vaikuttavat riskien tiedostaminen sekä minimointi, vaan myös henkistä, jolloin on hyvä tietää myös henkisestä turvallisuudesta. Luottamus ja vuorovaikutus ovat isossa roolissa, kuten myös se, miten mallia käsitellään. Usein keskitytään sitojan näkökulmaan, mutta yhtä tärkeää on myös mallin näkökulma ja lähtökohdat itsetutkiskeluun; mitä malli haluaa?

Kurssi toteutetaan sunnuntaisin alla olevan aikataulun mukaan. Huomioithan, että 17.3. ei ole kurssipäivää, Nagor muistuttaa vielä kurssilaisia poikkeuksellisesta päivästä edellisenä sunnuntaina. Treenaamaan pääset myös joka tiistai Club X:n kinbaku miitissä johon lippuja saatavilla Club X:n verkkokaupassa https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/.

Kurssipäivät:

Sunnuntai 24.2. klo 15-17
Sunnuntai 3.3. klo 15-17
Sunnuntai 10.3. klo 15-17
Sunnuntai 24.3. klo 15-17
Sunnuntai 31.3. klo 15-17

Copyright © 2021 Clubix Oy