Nahkapaja

  • Aika: su 23.2.2020 12.00 18.00
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki

Tervetuloa työstämään nahkaa Club X:lle, sunnuntaina 23.2.2020! Nyt on mahdollisuus päästä tutustumaan perustekniikoihin ja työkaluihin Anskun opastuksella. Päivä alkaa pienellä demolla erilaisista yksinkertaisista valjaista, sekä kahleista, joita on päivän puitteissa mahdollista tehdä. Mallikappaleista voi ottaa ideoita oman projektin toteutukseen. Lisäksi käydään läpi tekijöitä, joita harnessin rakennuksessa on hyvä huomioida, jotta lopputulos istuu nätisti.

Club X:n tilat ovat osallistujien käytössä klo: 12.00-18.00. Päivä sisältää ruokailun ja sauna on lämpimänä. Ruoka on laktoositonta ja tarjolla on liha- sekä kasvisvaihtoehto. 50 euron hintaan sisältyvät materiaalit ovat n. 0.5 kg nahkaa, 3 solkea, 6 rengasta ja 50 niittiä. Toki, jos projekti jää yhtä solkea vajaaksi tms, voi kysyä kaverilta ylimääräisiä tai mitä Anskun salkusta löytyy. Jos tiedät etukäteen, että tarvitset ehdottomasti 35 rengasta, ilmoita hyvissä ajoin, niin nämä voidaan erilliskustannuksella tilata. Mikäli tarkoituksena on rakentaa harness toiselle, voi malli osallistua päivään hinnalla 15 euroa. Tämä sisältää, opetuksen, ruokailun, sekä tilojen vapaan käytön tapahtuman aikana. Seuralaishinta pätee myös, jos haluat tulla työstämään omia materiaalejasi, omilla työkaluilla, päheessä seurassa. :D Materiaalihankintojen ja rajatun päikkamäärän vuoksi, ilmoitetut hinnat koskevat myös jäseniä, että osakkaita.

Jotta materiaalit ja työkalut riittävät, paikkoja on avoinna vain 15:lle varsinaiselle osallistujalle. Nahkapaskoja on muutamat talon puolesta, mutta, jos tuot oman tai lainatun, on taatumpaa, että ehdit saamaan työsi valmiiksi. On myös hyvä, jos sinulla on valmis suunnitelma tai kuva siitä, mitä haluat lähteä rakentamaan. Ansku tarjoaa apua, suunnitelman käytännöntoteutukseen, koska monet kaupalliset mallit ovat "one size fits for no one".

Tervetuloa! Liput ovat nyt myynnissä. Lipunmyynti varsinaisille osallistujille lopetetaan kuukautta ennen tapahtumaa tai kun paikat täyttyvät. Osta lippusi lippukaupasta (http://clubx.tapahtumiin.fi) ja tämän jälkeen,ilmottaudu suoraan Anskulle (https://www.bdsmbaari.net/index.php?action=profile).

Ilmottautumisessa kerro alustavasti, millaista harnessia haluaisit totetuttaa, niin voimme arvioida mahdollisen lisämateriaalien tarpeen. Lisäksi ilmoita haluatko liha- vai kasvisruokaa, sekä sen, jos tuot omia työkaluja kuten nahkapaskan, tai nahkahihnaleikkurin.

Mukaan tarvitset: -kuulakärkikynän -viivottimen -vasaran -mittanauhan tms. -hyvät sakset

Ystävällisesti, Club X

Copyright © 2021 Clubix Oy