Flikkametsä

  • Aika: pe 8.3.2019 19.00 02.00
  • Sijainti: ClubX (vanha), Sahaanjankatu 35 A, 2. krs, Helsinki
  • Liput: 30 € / jäsenille 15 € Lippukauppa →

Seksibileet naisista kiinnostuneille naisille, naisenmielisille ja feminiinisille ihmisille.

Tule kanssamme juhlistamaan naiseuden ja seksuaalisuuden ilosanomaa Club X:lle (Sahaajankatu 35 A) kansainvälisenä naistenpäivänä pe 8.3.2019 klo 19-02. Liput myynnissä osoitteessa https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/. Early bird-hinta 20€ 10.2. asti, sen jälkeen 30€. Club X:n jäsenet pääsevät tapahtumaan puoleen hintaan.

Oletko aina haaveillut pehmeästä ja aistillisesta kosketuksesta? Kostuvatko pikkupöksysi tissien puristelusta? Haluaisitko työntyä pilluun sträppärillä? Kiihottaako ajatus Dommelle alistumisesta? Seksibileissämme voit tutkia kaikkia näitä puolia turvallisessa ja inklusiivisessa ympäristössä. Tervetulleita ovat esimerkiksi cis-naiset, femmet, butchit, Dommet, sub-naiset, transnaiset sekä feminiiniset inter- ja muunsukupuoliset. Voit olla kokematon tai kokenut, lesbo, bi-utelias, panseksuaali ja kaikkea siltä väliltä. Haluamme kuitenkin tarjota tilan tutustua, leikkiä ja seikkailla ilman miesten läsnäoloa. Bileet ovat kinky-ystävälliset.

Clubilta löytyy sauna, pukeutumistilat ja lukolliset kaapit tavaroille. Oma pyyhe on hyvä olla mukana. Lipun hinnalla saat nauttia myös vegaanisista herkuista ja alkoholittomista juomista, mutta suurempaan nälkään kannattaa varautua omilla eväillä. Tilassa ei ole anniskelua, mutta omia juomia voi nauttia kohtuudella. Tila ei valitettavasti ole esteetön.

Tilaisuus on K-18. Edellytämme sitoutumista bile-etikettiin, johon toivomme kaikkien perehtyvän etukäteen: https://bit.ly/2BdUYcC. Voit pukeutua juuri niin kuin haluat, tai jättää vaikka kaikki vaatteet kotiin!

Tapahtuman ohjelma:

19:00 Ovet aukeavat

19:30 “Pidä musta kii”, Amy Mayn halaus-työpaja

Perehdymme alkuun halaamisen teoriaan (kyllä, luit oikein!) ja sen terveydellisiin hyötyihin. Opettelemme yhteisten harjoitteiden kautta turvallista ja hyväksyvää kosketusta. Illan aikana saatat löytää kevyestä läheisyydestä jotain mitä et ole koskaan tullut edes ajatelleeksi. Saavu omana itsenäsi, et tarvitse paria työpajaa varten. Ei ennakkoilmoittautumista, kaikki mahtuvat mukaan.

20:30 Alkuseremonia

Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleeksi ja käyvät läpi käytännön asiat. Teemme pieniä yhteisiä lämmittelyharjoituksia, joissa pääsee tutustumaan muihin ja virittymään tunnelmaan. Toivoisimme kaikkien olevan läsnä, mutta osallistuminen on vapaaehtoista.

21:30 Shibari-esitys

Amy May ja Lili tulevat näyttämään teille aistillista sidontaa ja kauniita muotoja.

Lisäksi huippukiva.fi tarjoaa osallistujille seksivälineitä testattavaksi. Lisätietoa luvassa myöhemmin.

Jos olet koskaan miettinyt, miltä tuntuisi yhtyä kymmenien naisten hekumallisiin huokaisuihin ja villeihin voihkintoihin, nämä bileet ovat Sinua varten!

Ihanat järjestäjänne:

Marikki on helsinkiläistynyt seksipositiivinen feministi, joka on naisen nautinnon ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja. Päivisin hän nussii pilkkua, öisin ihania tyyppejä orgioissa.

Anna on vuosia Helsingin shibari-, kinky- ja seksipositiivisen skenen liepeillä liikkunut yleisaktivisti, joka kokee vahvasti, että seksi on myös politiikkaa. Seksuaaliselta identiteetiltään hän on huono diplomi-insinööri.

Liina on ihmissuhdeanarkisti ja pervo, joka on omistanut elämänsä seksuaaliselle nautinnolle. Seksialan yrittäjä ja seksipositiivisten tapahtumien järjestäjä, jonka harrastuksiin kuuluu mm. eroottisissa valokuvissa esiintyminen, huomiohuoraaminen ja satuttaminen.

Lisäksi esiintyjänä ja työpajan vetäjänä Amy May, joka on suomalainen sidontataiteilija ja -opettaja. Hän on yksi Helsinki Shibari -kollektiivin perustajajäsenistä, ja esiintyy sekä opettaa sidontaa säännöllisesti. Amylle konsensuaalisuus ja luottamus ovat tärkeimpiä teemoja kaikessa läheisyyteen liittyvässä toiminnassa. Työpajoissaan Amy nojaa avoimeen ja suoraan kommunikaatioon, ja opettaa ihmisille miten sitä kannattaa harjoittaa. Amy on monisuhteinen kinky ja pyrkii muuttamaan maailmaa paremmaksi kosketus kerrallaan.

Copyright © 2021 Clubix Oy