Machinæ

  • Aika: pe 13.12.2019 19.00 02.00
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki

Piiskaa? Sähköä? Penetraatiota? Ääntä? Kutitusta? Pelaamista?

Näitä kaikkia on luvassa konemaisella hellyydellä, kovuudella ja tarkkuudella tarjoiltuna MACHINÆssa. Antaudu koneen stimuloitavaksi joko itse ohjaten tai leikkikaverisi määrätessä intensiteetin, tahdin ja muut parametrit.

MACHINÆ on tapahtuma, jossa keskitytään koneiden avulla tapahtuvaan seksuaaliseen stimulaatioon. Tarjolla on piiskauskonetta, sähköstimulaatiota, kutituskonetta, panokonetta, meteligeneraattoria ja virtuaalitodellisuutta. Luvassa on niin tee-se-itse -ratkaisuja innokkailta harrastajilta kuin tehdasvalmisteisia laitteita alan mielenkiintoisimmilta valmistajilta. MACHINÆssa mennään jonnekin sinne ihmisten vuorovaikutuksen ja koneiden kasvottomuuden rajapintaan.

Teemaan sopivaa, tunnelmoivaa, elektronista musiikkia tarjoilee DJ Mekha, joka on tuttu Turun Baletin illoista ja vieraillut Helsingissäkin mm. SMFR:n tapahtumissa.

MACHINÆ järjestetään Club X:n punaisella puolella (Mäkelänkatu 54 A, Helsinki) perjantaina 13. joulukuuta alkÆn kello 19.

Liput 20€ (Club X jäsenet 0€). Liput saatavilla osoitteesta https://clubx.tapahtumiin.fi

UKK:

"Saako täällä kuitenkin piiskata/panna/nipistellä/kutittaa/kohdata myös ilman konetta?"

  • "Saa."

"Pääseekö täällä saunaan?"

  • "Pääsee. Löylyjen tiheyden ja tehon määrää tosin aina se henkilö kenellä sattuu löylykippo olemaan hallussa, sitä hommaa ei ole koneistettu. Vielä ainakaan."
Copyright © 2021 Clubix Oy