Xu : yövuoro kohtaa koneet

Tapahtuma peruttu.
  • Aika: pe 10.4.2020 18.00 02.00
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki

Club X täyttyy erilaisista isoista ja pienistä panokoneista, sähkölaitteista ym. mekaanisen nautinnon välineistä. Uskallatko kokeilla asettua selällesi patjalle ja antaa koneen hoitaa sinulle nautinnon? Vai kokeilisitko ehkä mieluummin sähköä, mitä kaikkea sähkövirta saakaan aikaan alapäässäsi, ja millaisia nautinnon/kivun tuntemuksia lävitsesi kulkee? Kokeile 3D-laseja tai anna koneen piiskata pakarasi punaisiksi? Yövuoron koneistetussa pitkäperjantaissa mennään jonnekin sinne ihmisten vuorovaikutuksen ja koneiden kasvottomuuden rajapintaan.

Menoa terästääkseen Menninkäinen on kutsunut vieraakseen Club X:n klinikkahuonetta isännöimään MACHINÆ -klubin, joka koneistaa klinikkahuoneen niin innokaiden harrastajien tee-se-itse -ratkaisuilla kuin alan mielenkiintoisimpien valmistajien tehdasvalmisteisilla laitteilla.

Kaikkien laitteiden käyttöä on näyttämässä ja avustamassa osaava henkilökunta. Tapahtumassa käytettävissä luonnollisesti myös Club X:n koko perusvälineistö piiskoista keinuun.

Kaikkea pääset kokeilemaan koko illan. Upea hirsisauna irrottaa sitten lopulliset hiet leikkien päätteeksi. Omat juomat ja pyyhkeet mukaan.

Jos sinulla on itselläsi joku mahtava kone tai laite jota haluaisit esitellä tai tuoda mukanasi iltaan myös muiden kokeiltavaksi, niin ota suoraan Menninkäiseen ♂ yhteyttä viestillä!

Clubin ovet avataan klo 18:00 ja lipunmyynti lopetetaan n. klo 21:00. Illan pääsylipun hinta on 35€/hlö, club x jäsenet 25€ liput lippukaupasta: https://clubx.tapahtumiin.fi

Copyright © 2021 Clubix Oy