Hypnoosimiitti

  • Aika: su 9.2.2020 14.00 17.00
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki

Aika: 9.2. klo 14-17 Paikka: Club X, Mäkelänkatu 54a, 2. krs (https://clubx.fi/yhteystiedot/) Hinta: 10 €, jäsenille ilmainen (Liput https://clubx.tapahtumiin.fi/fi/) Asu vapaa. Tule mukaan helmikuun hypnoosimiittiin jakamaan kiinnostuksesi muiden hypnoosista innostuneiden ja uteliaiden kanssa. Joukossamme on sukupuolen moninaisuus ja seksuaalivähemmistöt monipuolisesti edustettuna.

Tilaisuudessa keskustellaan hypnoosista, opetetaan joku yhteisön toivoma aihe ja lopuksi on aikaa ja tilaa hypnotisoimiselle esim. Koala-boksin muodossa (https://fetlife.com/users/1535337/posts/5356579) tai vaikka oman parin kanssa.

Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä. Hypnotisoiminen on sallittua, mutta vain selvästi ääneen lausutun suostumuksen kanssa. Tämä koskee myös olemassaolevia pariskuntia, vaikka parilla olisi oma olemassaoleva sopimus suostumuksesta.

Jos koet häirintää tai rajojasi rikotaan, paikalla on häirintäyhdyshenkilö, jolle voit kertoa asiasta paikan päällä tai jälkikäteen. Käsittelemme kaikki raportit luottamuksellisesti.

Copyright © 2021 Clubix Oy