Smfr: kesäklinikka

  • Aika: la 8.8.2020 19.00 02.00
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki

Tervetuloa viettämään lauantai-iltaa SMFR:n virallisesti COVID-huomioidulle KESÄKLINIKALLE Club X:lle 08.08.20, klo 19-02!

Tiedossa on mm. suosituksi havaittu BDSM-Bingo v2 uusine, koronaystävällisine tehtävineen sekä tietenkin jo klassikoksi muodostunut DJ Tillis.

Darkkari on myös auki - siemennestenäytteitä kun ei virallisesti koronan osalta kerätä niin kannetaanpa me kortemme kekoon? https://www.bdsmbaari.net/Smileys/default/cheesy.gif

Koska SMFR haluaa toimia vastuullisesti ja huomioida koronatilanteen aiheuttamat lisäkierteet, on illan lippumäärä rajattu kahdeksaankymmeneen joka on suunnilleen puolet tilan kapasiteetista. Lippuja ei myöskään myydä ovelta lainkaan.

Toivomme kävijöiltä vastuullisuutta myös siltä osin että hengitysinfektio-oireisena ei lähdettäisi juhlimaan vaan jäätäisiin kiltisti kotiin.

Keräämme lisäksi Holviin lipunoston yhteydessä ilmoitetut sähköpostiosoitteet listaksi siltä varalta että koronatapauksia ilmenee bileiden jälkeen ja joudumme tekemään tartuntaseurantaa. Osoitteita ei yhdistetä kenenkään nimimerkkiin vaan käsitellään ainoastaan postituslistana 'kaikille paikalla olleille'.

Mikäli muodostuvalle postilistalle on tarvetta lähettää viestejä, ne lähetetään siten että osoitteet ovat Bcc-kentässä eivätkä kävijät näin saa tietoonsa toistensa osoitteita tässäkään tapauksessa. Listassa olevat osoitteet tuhotaan 2vko tapahtuman jälkeen.

Suosittelemme turvavälien pitämistä siinä määrin kuin se on mahdollista sekä kasvomaskien käyttöä - tarjolla on vieraille yksi kertakäyttömaski per kävijä mikäli oma sattuu unohtumaan kotiin.

Lippujen hinnat: 10€ SMFR tai Club X jäsen, 15€ jonkun muun kinky-yhdistyksen jäsen ja 20€ muille kävijöille

Liput: https://holvi.smfr.net

Copyright © 2021 Clubix Oy