Sahaajankatu päätösbileet

  • Aika: pe 27.9.2019 20.00 02.00
  • Sijainti: ClubX (vanha), Sahaanjankatu 35 A, 2. krs, Helsinki

Muutto Mäkelänkadulle häämöttää jo ja on tullut aika jättää hyvästit Sahaajankadun tiloille. Hiljaa emme tätä tee, vaan kunnioitamme yhteistä taivaltamme kunnon kaatajaisilla! Sahaajankadun tilojen seinät saavat vielä kerran todistaa kinkykansan riettaat kiljahdukset, kun verestämme muistojemme pakaroita!

Eli kerro! Mikä on sinun paras muistosi klubilta? Jäikö prinssi Alberttisi kiinni huulirenkaaseen vai liukastuitko darkkarin lattialla olevaan saippuaan ja päädyit kaikki mahdolliset seksifantasiat toteuttavaan kasaan? Paras stoori palkitaan VIP-paketilla uuden klubin avajaisiin (19.10), kun kinky päiväkirjakisa nousee lavalle. Voit osallistua lähettämällä tarinasi joko Club X:lle BDSM-baarissa tai Klubiemäntä, Lilylle, lily@clubx.fi. Extra pisteitä saa, jos kertoo tarinansa itse, mutta stoorin voi jättää myös staffin luettavaksi. Voittajan valitsee ylimääräämisvallan omaava raati. Muistathan vaihtaa tarinassa esiintyvien ihmisten nimet. Voittajan VIP-paketin lisäksi, kaikkien kisaan osallistujien kesken arvotaan viisi pakettia. VIP-paketti sisältää pääsyn Mäkelänkadun tiloihin kaksi tuntia ennen avajaisia. Tarjolla on ruokaa ja mahdollisuus testata ja tutustua tiloihin, käydä saunassa ja laittautua kaikessa rauhassa ennen ovien aukeamista. VIP kansaan lukeutuu toki myös meidän upea remppakööri! Toki, jos VIP-paketti kiinnostaa, mutta et omaa kirjoittajan vikaa ja remppaamaan et kerkiä, tulee paketteja myös lippukauppaan rajoitettu määrä.

Perjantaina 27.9.2019, klo: 20.00-02.00. Liput 15 € / jäsenet ilmaiseksi, https://clubx.tapahtumiin.fi Sahaajankatu 35 A, Helsinki.

Copyright © 2021 Clubix Oy