Flikkametsä

  • Aika: pe 23.8.2019 18.00 01.30
  • Sijainti: ClubX (vanha), Sahaanjankatu 35 A, 2. krs, Helsinki

Flikkametsä

Seksibileet naisista kiinnostuneille naisille ja feminiinisille ihmisille.

Tuntuuko, ettei elämässäsi ole tarpeeksi feminiinistä kosketusta? Haluatko aistia pehmeät huulet omiasi vasten? Kiihotutko tissien puristelusta? Haaveiletko saavasi piiskaa Dommelta? Lähde flikkametsälle! Seksibileissämme on mahdollista jahdata näitä kokemuksia turvallisessa ja inklusiivisessa ympäristössä. Tervetulleita ovat esimerkiksi cis-naiset, femmet, butchit, Dommet, sub-naiset, transnaiset sekä feminiiniset inter- ja muunsukupuoliset. Voit olla kokematon tai kokenut, lesbo, bi-utelias, panseksuaali ja kaikkea siltä väliltä. Haluamme kuitenkin tarjota tilan, jossa voi leikkiä, kokeilla ja seikkailla ilman miesten läsnäoloa. Bileet ovat kinky-ystävälliset.

Illan aikana voit kuljeskella flikkametsässä ja nauttia sen antimista. Pysähdy herättelemään aistejasi erilaisten kokemuspisteiden juurelle – kenties haluat kokeilla, miltä tuntuu, kun köydet kiertyvät ympärillesi, sähkö kihelmöi ihollasi, hieromasauva vie sinut hekumaan tai vesimelonin pisarat ovat kuin kesäinen sade kasvoillasi. Silmät sidottuina voit antautua yllättäville ja kiihottaville tuntemuksille turvallisissa käsissä.

Klubilla on sauna, pukeutumistilat ja lukolliset kaapit tavaroille. Oma pyyhe on hyvä olla mukana. Lipun hinnalla saa nauttia myös vegaanisista herkuista ja juomista, mutta suurempaan nälkään kannattaa varautua omilla eväillä. Tilaisuus on alkoholiton ja päihteetön. Tila ei valitettavasti ole esteetön.

Tilaisuus on K-18. Edellytämme sitoutumista bile-etikettiin, johon toivomme kaikkien perehtyvän etukäteen: https://bit.ly/2BdUYcC. Pukeutua voi juuri niin kuin haluaa, tai jättää vaikka kaikki vaatteet kotiin!

Early bird -hinta 30€ 4.8. asti, sen jälkeen 36€. Club X:n jäsenet pääsevät tapahtumaan puoleen hintaan.

Tapahtuman ohjelma:

18:00 Ovet aukeavat

19:00 Alkuseremonia Järjestäjät toivottavat kaikki tervetulleeksi ja käyvät läpi käytännön asiat. Teemme pieniä yhteisiä lämmittelyharjoituksia, joissa pääsee tutustumaan muihin ja virittymään tunnelmaan. Toivoisimme mahdollisimman monen pääsevän paikalle. Harjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista.

Kokemuspisteet (jokainen auki noin 2h ajan illan aikana):

Värähteleviä ja sähköistäviä tuntemuksia Suvi opastaa Wand-hieromasauvojen käytössä. Mahdollisuus kokeilla myös sähköä tuottavaa Violet Wandia, jolla voi saada aikaan erilaisia tuntemuksia iholla hellästä pistelystä kovempaan kipuun.

Aistien herättelyä ja rajoittamista Bikantti johdattelee erilaisiin aistikokemuksiin, joita voi saada näköä ja kuuloa rajoittamalla. Tässä kokemuspisteessä kävijät voivat vaikkapa maata silmät sidottuna paikoillaan, kun heitä kosketellaan erilaisilla materiaaleilla.

Shibaria eli köysisidontaa Suomalainen sidontataiteilija ja -opettaja Amy vetää noin 20 minuutin minisessioita, joissa pääsee kokeilemaan shibaria eli japanilaista köysisidontaa. Sidonta voi olla viipyilevää ja hellää tai rivakampaa ja puristavampaa, tai kaikkea tätä. Sessio alkaa neuvottelulla, eikä aiempaa kokemusta tarvita.

Ruualla leikittelyä Marikki tutustuttaa kävijät muutamiin ruoka-aineisiin, joita voi käyttää eroottisissa tai hassuttelevissa leikeissä. Tässä kokemuspisteessä saa ilakoida ja sotkea!

Kaikki kokemuspisteet ovat aloittelijaystävällisiä, ja niissä voi pistäytyä oman fiiliksen ja aikataulun mukaan. Illan musiikista vastaa DJ Anna Artemova Addams. Myös viime kerralla suuren suosion saavuttaneet seuranhakulaput ovat jälleen vauhdittamassa sopivan seuran löytämistä!

Jos olet koskaan miettinyt, miltä tuntuisi yhtyä kymmenien naisten hekumallisiin huokaisuihin ja villeihin voihkintoihin, nämä bileet ovat Sinua varten!


Flikkametsä: A sex party for women and feminine people.

Have you always dreamt of soft and sensual touch? Do your panties get wet from touching boobs? Are you turned on by the idea of submitting to a Domme? In our sex party you will have a great chance to explore all of this and more in a safe and inclusive environment. Examples of who are welcome to our sex party: cis women, femmes, butches, Dommes, sub women, trans women and feminine non-binary and intersex people. You can be experienced or a newbie; a lesbian, bi-curious, pansexual or anything in between. We want to create a space for you to explore and play without the presence of men. Our party is kinky-friendly.

The club has a sauna, dressing rooms and lockers for your valuables. Remember to bring your own towel. Included in the ticket price are vegan snacks and beverages. The event is alcohol and drug free. Unfortunately, the building is not wheelchair accessible.

The event is K-18. We require you to follow our party etiquette which you can read in advance here: https://bit.ly/2BdUYcC Dress code is whatever you like to wear, or none at all!

Early bird price 30e until the 4th of August, and after that the price is 36e. Half a price for Club X members.

Program:

18:00 doors open

19:00 Opening Ceremony Welcoming words and practical matters. Small exercises to warm up, tune into the mood and get to know other people.

Spaces of Sensations Each space is open for approx. 2h, and can be visited whenever you feel like it (but keep in mind there might be a queue).

*Vibrations and Electrifying Sensations Suvi will guide you with the use of a Wand vibrator. You also have the opportunity to try out the Violet Wand - a safe way to try how electricity feels on the skin.

*Sensations with Sensory Deprivation Bikantti is hosting a space where you can experience different sensations while blindfolded and/or hearing blocked.

*Shibari - Rope Play Shibari artist and teacher Amy will do approx. 20 min sessions, where you get to experience Japanese rope bondage. Sessions start with a negotiation and no past experience is required.

*Food Play Marikki will show you how to play and find eroticism in food. Letting yourself go and getting dirty is definitely allowed!

DJ Anna Artemova Addams will be in charge of the music for the evening.

Copyright © 2021 Clubix Oy