Klubi-isäntä ansaitulla lomalla

18.2.2019

En voi muuta sanoa, kun että on ollut ilo ja kunnia! Vielä pari vuotta sitten klubi oli idean asteella oleva haave. Lopulta töytyi porukka, joka alkoi punnertamaan tätä haavetta todelliseksi ja avuksi saimme joukon uskomattomia vapaaehtoisia. Klubi saatiin pystyyn ja voi hyvin. Iso kiitos siitä teille kaikille.

Klubi on minulle tärkeä ja siksi laitoin siihen kaiken aikani ja jaksamiseni. Rakkaudesta lajiin. Olen todella ylpeä siitä, mihin klubi on jo näin lyhyessä ajassa yltänyt. Klubi-isännän roolissa, minulle on ollut tärkeää olla itse mukana tekemässä, rakentamassa ja olla mukana tapahtumissa. Vaikka tämä mittava osallistuminen on ollut todella antoisaa, nyt on tullut aika vetää happea ja jäädä ansaitulle lomalle.

Club X:n porukat näkivät, että teen yksinkertaisesti liikaa. Yhdessä teimme järjestelyt, että klubin toiminta jatkuu normaalisti lomani aikana. Klubin juoksevia asioita hoitaa nyt uusi klubiemäntä, Lily, jonka kanssa olemme tehneet yhdessä töitä jo pidempään. Itse otan nyt tauon aktiivitoiminnasta ja palaan kun on taas akut ladattu. Bilettäjän roolissa minut toki voi nähdä klubilla myös lomani aikana!

- Mikko

Copyright © 2020 Clubix Oy