Club X uusissa tiloissa Mäkelänkadulla

10.10.2019

Hyvää kannattaa odottaa ja täten sallimme rakkaalle klubillemmekin hienoisen myöhästymisen omista juhlistaan!

Alkuperäisenä tavoitteena ollut uusien tilojen avajaispäivä (5.10.) perustui Mäkelänkadulla olevan toisen vuokralaisen ilmoitukseen muuttaa tiloista elokuussa. Ikävä kyllä, heidän uusien tilojen remontointi viivästyi ja he pysyttelivät Mäkelänkadulla syyskuun loppupuolelle asti. Koska piiskauspukkien ja ruoskatelineiden parkkeeraaminen toisten toimistopöydille rikkoo räikeästi konsensuaalisuusperiaatteita, jouduimme viivästyttämään myös omaa remontointiaikatauluamme.

Nyt, kun olemme viimein saaneet loputkin neliöt käyttöömme, onkin remppaporukkamme rakentamisen tahti ollut huimaa! Vain piirrustuksissa olevat huoneet alkavat muodostua ja voi pojat! Siitä tulee upea! Uusi avajaispäivä on lauantai 19.10, eli pari viikkoa aiottua myöhemmin. Pahoittelemme, mikäli tämä lykkäys aiheuttaa haittaa. Tilanteeseen on ollut mahdotonta osaltamme vaikuttaa.

Lisäksi, mikäli olet klubin jäsen ja olet tehnyt sopimuspaperit aikaa ennen Lilyä, etkä ole jättänyt sähköpostiosoitettasi, ole hyvä ja ole yhteydessä. Klubin tiloihin tulee siis kolmen viikon käyttökatkos, joka hyvitetään (30.9.–18.10.).

Ystävällisesti:
Club X

Copyright © 2020 Clubix Oy