Klubi suljettu toistaiseksi

16.3.2020

Koronatervehdys kajahtaa jälleen. Suomen hallitus on kieltänyt kaikki yli 10 hengen kokoontumiset sekä sulkenut käytännössä kaikki kokoontumistilat ja kehottanut yksityisiä toimijoita tekemään samoin. Näinollen ClubX hallitus seuraa kiltisti (kerrankin) annettua kansallisen tason ohjeistusta ja tänään Maanantaina 16. Maaliskuuta klo 17:15 olemme kytkeneet Pindoran lukitustilaan, eli klubin ovet eivät aukea koodilla.

Emme halua lietsoa turhaa toiveikkuutta emmekä paniikkia, joten emme myöskään anna arviota milloin tilanne palautuu normaaliksi vaan tiedotamme siitä erikseen.

Coronagreethings (again)! As Finnish government has declared all meetings with more than 10 participants forbidden and closed down pretty much all public meeting spaces while recommending all private vendors to follow the lead. For once ClubX board has decided to play it nice and follow the national guidance so today; Monday 16th of March at 17:15 we have put Pindora on lockdown. No entrance to club premises by code.

As this is not in our hands by any means, we are not even trying to guess when we will be back. We shall tell when situation changes.

Copyright © 2021 Clubix Oy