Saunaillat alkavat jälleen! Arvonta uusille jäsenille!

16.7.2020

Kauan odotetut saunaillat alkavat jälleen keskiviikkona 5.8.!

Osallistujamäärä pidetään vielä rajoitettuna, joten muistathan ostaa lippusi ajoissa myös jos olet jäsen. Jäsenille keskiviikkosaunat ovat ilmaisia, mutta lippu on lunastettava verkkokaupasta. Pidetäänhän yhdessä edelleen huolta siitä, että clubille saavutaan vain terveenä ja oireettomana ja että hyvää hygieniaa ylläpidetään kaikessa toiminnassa.

Arvonta uusille jäsenille

Elokuulle jäsenpapereiden tekoon aikansa varanneiden kesken arvotaan 50€ Huippukivan lahjakortti! Jäsenasioissa ota yhteys clubiemäntä Lilyyn lily@clubx.fi Tutustu valikoimaan osoitteessa (www.huippukiva.fi)

13.7. alkaen clubi on yksityiskäytössä aina maanantaina ja torstaina klo 17-20 ja sunnuntaina klo 14-18. Jäsenet voivat kysellä vapaita varausaikoja Lilyltä lily@clubx.fi. Elokuun alusta varattavat ajat supistuvat maanantaihin ja sunnuntaihin klo 14-18 molempina päivinä.

The long-awaited sauna evenings start again on Wednesday, August 5th!

The number of participants is still considered limited, so remember to buy your tickets on time even if you are a member. Wednesday saunas are free for members, but the ticket must be redeemed from the online store. Please make sure you don't enter the club when sick or with any symptoms and that good hygiene is maintained in all activities.

Drawing for new members

A 50€ gift card to Huippukiva online store will be raffled off among those who make appointment for August for conclusion of member contract! For membership matters, contact club hostess Lily lily@clubx.fi Check out the selection at (www.huippukiva.fi)

From 13.7. on the club is in private use always on Mondays and Thursdays from 5 pm to 8 pm and on Sundays from 2 pm to 6 pm. Members can ask Lily for free slots at lily@clubx.fi. From the beginning of August private use slots will be reduced to Monday and Sunday from 2 pm to 6 pm on both days.

Copyright © 2021 Clubix Oy