Club X tiedottaa

5.8.2020

CLUB X TIEDOTTAA

Norsunluutornista kajahtaa jälleen. Koska on perin ilmeistä että THL & STM pääsevät lähiaikoina lopun planeetan kanssa yhtenevään käsitykseen maskien hyödyllisyydestä myös terveydenhuollon ammattilaisten ulkopuolisessa maailmassa, haluamme kantaa kortemme tähän kekoon.

Hengityssuojaimet, erityisesti ns “kansansuojaimet” joita klubillakin on saatavilla, eivät ole yksilösuorite. Näiden teho perustuu siihen että suojain pienentää kantajan “vaara-aluetta” ja vastaavasti pienentää sisäänhengityksen imualuetta.

Aiempi ohjeistuksemme: Jos olet kipeä, pysy kotona on edelleen voimassa ja siitä muistutamme uudelleen.

Klubille saavuttuasi pese kätesi, tai vähintäänkin desinfioi ne. Leikkipaikkojen pinnat sekä lelut kannattaa puhdistaa ennen ja jälkeen sessioinnin (Ennen, että tiedät paikan puhtaaksi joten tulee lämmin ja pörröinen fiilis. Jälkeen että seuraavallakin olisi)

Kansansuojaimia on saatavilla keittiön pöydältä oven luota, sekä lipputiskiltä. Suosittelemme näiden (tai omasi) käyttöä, erityisesti silloin kun tiloissa on samaan aikaan useampi seurue. Mikäli THL & STM ohjeistuksessaan päätyvät tiukemmalle linjalle, se on silloin myös meidän linjamme.

CLUB X INFORMATION FLASH

Greethings from ivory tower again. As it now seems, even our national officers at The Finnish Institute for Health and Welfare (THL) and The Ministry of Social Affairs and Health (STM) are going to be somewhat aligned with rest of the planet and agree on benefits of personal respirators even outside of hospitals. And we do want to agree.

So called “home-respirators” which we do have at club too, are team effort. These work by limiting the “spread radius” of infected person while reducing the intake radius of anyone breathing. The generic rule: If you are ill, stay at home is still very much valid and reminded.

Upon arrival to the club, wash your hands, or at minimum use the disinfectant. When going to play, use the disinfectant spray on toys and surfaces, please do the cleaning also when you are done (Yes, do it twice, to be sure about cleanliness and leave clean place for next)

Generic respirators are available next to kitchen door and at the ticket counter. We do recommend using these (or your own) at least when there are more than your own group of people present. If THL & STM come up with more constricted rules, then we agree on those.

Copyright © 2021 Clubix Oy