Oireeton COVID-kantaja tapahtumassa

6.8.2020

Klubin tiloissa järjestettiin XU:n tilaisuus lauantaina 01.08.2020 ja olemme saaneet tietoomme tänään, että tapahtumassa on ollut läsnä oireeton kantaja, jolla oireet ovat alkaneet bileiden jälkeen sunnuntai-illalla ja hakeutunut testiin josta saanut positiivisen tuloksen (Covid-19 todettu). Näin ollen suosittelemme kaikkia 01.08.2020 tapahtumassa olleita pidättäytymään karanteenissa 15.08.2020 saakka.

Tapahtumassa on ollut saatavilla hengityssuojaimia, käsidesiä useissa pisteissä sekä ohjeistukset käsien pesusta. Kantaja on, kuten mainittua, ollut oireeton tapahtuma-aikaan joten syyttävät sormet voidaan sen suhteen laskea alas. Emme, tällä hetkellä, tiedä muista tartunnoista emmekä ole millään tasolla kykeneviä arvioimaan tilannetta, joten pyrimme minimoimaan riskiä tiedottamalla asiasta ja suosittelemalla karanteenia.

Välittömästi tapahtuman jälkeen on suoritettu desinfioiva loppusiivous kaikille pinnoille ja välineille. (Koronavaaran vuoksi kaikkeen siivoukseen käytetään tällä hetkellä desinfioivaa pesuainetta)

Paikalliset terveysviranomaiset ovat olleet yhteydessä meihin ja klubiemäntämme Lily, joka kuuluu riskiryhmään, on määrätty karanteeniin 15.8. saakka. Paikalliset terveysviranomaiset ovat vaatineet saada kaikkien paikallaolleiden yhteystiedot ja ne heille toimitetaan.

Klubiemännän tavoittaa numerosta 045 665 1191, suosittelemme WhatsAppia tai Telegrammia, puhelin soi aika tiuhaan.

CLUB X INFORMATION FLASH

We had an event organized by XU in our premises on Saturday 1st of August 2020 and we have received information on 6th of August about one symptomless guest who was experiencing flu-like symptoms on Sunday. The person in question tested positive for Covid-19 (infection found), which we were informed about on the 6th of August. Therefore we recommend every person who was in attendance at the event to self-quarantine for 14 days.

At the event there were respirators, disinfectant at several locations for hands and/or surfaces and instructions about washing your hands, available. As already said, the person has been symptomless at the event so blaming is not beneficial here. We also got the information as soon as it was available. At the time of writing, we have not heard of any other infections among the guests or staff nor are we competent to evaluate the situation.

After the event we have been disinfecting surfaces and toys at the venue. (Due to Covid-19 situation, all cleaning is done with disinfecting detergents until further notice).

The local health authorities have contacted us and our club hostess Lily has been placed in quarantine until 15th of August. The authorities have requested contact information for everyone who has been at the event, and we will comply with this request.

Club hostess can be reached at 045 665 1191, WhatsApp or Telegram recommended as there seems to be quite a lot of calls now.

Copyright © 2020 Clubix Oy