Tapahtumat peruutettu 19.10.2020 - 18.11.2020

16.10.2020

Nonniin, taas mennään eikä meinata! Aluehallintovirasto päätti 15.10.2020 tiukentaa rajoituksia 19.10.2020-18.11.2020 asettaen ns. Kevyen ylärajan yleisötilaisuuksissa 20 henkilöön.

Meillähän on ollut tässä 50 kävijän aikana myös maskipakko, turvavälisuositukset ja kävijöiden yhteystietojen kerääminen. Nyt rajan laskiessa 20:n meidän tulisi taata turvavälit ja olla vielä nykyistä enemmän korona-vahdissa, joten:

19.10.-18.11.2020 kaikki klubin tapahtumat perutaan.

Klubi on siis 24/7 jäsenkäytössä ellei uusia määräyksiä tule ja mikäli käyttäjät voimassaolevia määräyksiämme noudattavat

Kerrataanpa taas:

  • Jos olet kipeä, karanteenissa (millä tahansa tasolla) tai omaat vähäisessäkään määrin Koronan oireita... ​PYSY KOTONA!
  • Kun saavutte paikalle, ​ peskää kädet! Varautukaa maskilla​ ihan siltä varalta että viettäessänne aikaa klubilla paikalle saattaa tulla muitakin seurueita. ​ Maskipakko on toistaiseksi vain mikäli olette toisen seurueen kanssa samassa huoneessa.​ (esim. Käveleminen sviitistä saunalle tai päinvastoin toisten leikkiessä punaisessa salissa ei vaadi maskia)
  • Mikäli terveydentilasi estää maskin käytön, suosittelemme jättämään käynnin väliin sillä käsittääksemme hengitystiesairaudet jotka maskin käyttöä rajoittavat asettavat henkilön myös riskiryhmään COVID-19 taudin suhteen, emmekä missään nimessä halua että tartunnan saisit.
  • Sauna on käytettävissä, mutta saunokaa vain omalla porukalla

Sääntöjemme tarkoituksena on pitää klubi mahdollisimman turvallisena ja mahdollisimman laajalti palvelevana niin pitkään kuin tilanne sen mahdollistaa. Mikäli sääntöjä ei noudateta säädetään niitä (luultavasti tiukemmiksi) tai evätään rikkojan pääsy tiloihimme.

ALL EVENTS CANCELLED 19.10.2020-18.11.2020

So here we go again! Regional State Administrative Agency has decided to tighten rules for 19.10.2020 - 18.11.2020 and set the “soft limit” for events to 20 persons.

During the past few weeks the limit has been 50, for which we have implied enforcing masks, recommending safety distances and gathering contact info for visitors. This new limit of 20 would force us to guarantee safety distances and do even more corona duties so:

All events at the club are cancelled on 19.10-18.11.2020.

Club is open for members 24/7 as long as our rules are obeyed. Unless new regulations are given by officials.

So little repeat, again:

  • If you are ill, in quarantine (by any level) or have even smallest amounts of Corona symptoms... ​STAY AT HOME!
  • Upon arrival, ​ wash your hands and grab a mask​ just in case. There might be some other group arriving while you are in. ​ Masks are mandatory only if you are sharing a room with another group of people​ . (Walk-by does not count as sharing the room)
  • If you have health issues preventing mask usage, we do recommend staying at home as respiratory conditions which would prevent mask usage are likely to increase your risk level regarding Covid-19 and we do wish you no harm!
  • Sauna can be used, but just go with your group​ .

We have these (and other) rules to keep the Club as safe as possible and services available as long as we can. Situation is not too nice. Please follow the rules or we have to adjust them (most likely tighten) or even withhold the breakers access to the premises.

Copyright © 2020 Clubix Oy