Korona-linjausta päivitetty

6.10.2021

Klubin korona-linjausta on taas päivitetty. Olemme ottaneet saunan normaalikäyttöön ja tapahtumiin otamme nyt maksimissaan 120 vierasta. Edellytämme edelleen maskin käyttöä tapahtumissa toistaiseksi.

Nämä linjaukset pidämme toistaiseksi voimassa koska katsomme että tapahtumamme voivat kuulua THL:n merkittävän riskin tilanteisiin.

Klubilla on voimassa ajantasainen korona-ajan ohjeistus, jota päivitetään sen mukaan miten rajoitukset kehittyvät. Kaikki klubilla kävijät ovat velvollisia noudattamaan ohjeistusta. Henkilö joka ei suostu noudattamaan ohjeistusta voidaan poistaa klubilta ja hänen pääsynsä klubille evätä.

  • Suosittelemme että jokainen klubilla kävijä on ottanut rokotuksen koronavirusta vastaan. Tämä tarkoittaa vähimmillään sitä että vähintään 14 päivää on kulunut ensimmäisen rokoteannoksen saamisesta. Jos ei ole mahdollista rokotetta ottaa terveyssyistä, niin suosittelemme että tässä vaiheessa ei vielä saavu klubille.
  • Suosittelemme 2 metrin turvavälejä seurueiden välille, tapahtumissa sekä jäsenkäyttöaikana. Tapahtumissa pyrimme siihen, että jokainen seurue pystyy halutessaan välttämään lähikontaktit muihin seurueisiin. Lähikontaktilla tarkoitetaan oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia.
  • Klubilla edellytetään maskin käyttöä liikuttaessa tiloissa ympäriinsä. Omalla paikalla oman seurueen kesken maskia ei ole pakko käyttää koko aikaa, eikä myöskään jos tiloissa on vain yksi seurue. Tämä tarkoittaa myös sitä, että klubille saavutaan maski päällä, ja sieltä lähdetään maski päällä, ja jos odotetaan rappukäytävässä, niin siellä odotetaan maski päällä. Jos maskia ei pysty terveyssyistä käyttämään, niin suosittelemme että tässä vaiheessa ei vielä saavu klubille.
  • Klubin tapahtumiin voi myydä maksimissaan 120 lippua. Arvioimme lippukiintiötä uudestaan säännöllisesti sitä mukaa kun kokemuksia tapahtumista kertyy ja näemme kuinka hyvin asiat toimivat.
  • Sauna on normaalisti käytössä. Suihkutiloissa ja saunassa voi olla useampi seurue kerrallaan peseytymässä, eikä siellä luonnollisesti käytetä maskia. Jokainen kävijä arvioi itse haluaako käydä saunassa. Erillinen vessan yhteydessä oleva suihku on varattu niille jotka haluavat käydä suihkussa ilman että on vaaraa että syntyy lähikontakteja.
  • Klubilla on tehostettu siivous joka tarkoittaa sitä että pinnat desinfioidaan kerran päivässä. Tapahtumissa tehostetusta siivouksesta vastaa tapahtuman järjestäjä. Vieraiden suositellaan kiinnittävän erityistä huomiota pintojen ja välineiden desinfiointiin ennen ja jälkeen käytön.
Copyright © 2021 Clubix Oy