Koronapassi otettu käyttöön

17.10.2021

Klubi on ottanut koronapassin käyttöön kaikissa tapahtumissaan tästä lähtien, lukuunottamatta yksityistilaisuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että lipuntarkastuksen yhteydessä tarkastetaan myös koronapassi, eli luetaan QR-koodi. Jos koodia ei ole esittää, ei myöskään pääse tapahtumaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että voimme käytännössä palata täysin normaalitoimintaan ja tulemme tiedottamaan tulevista tapahtumista ja jäsenkäytön aloittamisesta lähiaikoina!

  • Edellytämme jokaiselta klubilla kävijältä voimassaolevaa koronapassia. Tämä tarkoittaa sitä että kävijän pitää voida näyttää EU:n koronatodistusta tarvittaessa. Henkilöllä pitää siis olla todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.
  • Kaikissa tapahtumissa tarkistetaan koronapassi sisäänpääsyn yhteydessä. EU:n koronatodistuksen QR-koodi pitää pystyä siis näyttämään kännykän ruudulta tai paperilta. QR-koodi luetaan vain virallisella koronatodistuksen tarkastaja -applikaatiolla, joka ei tallenna mitään tietoja. Henkilöllisyystodistusta emme koronatodistuksen lukemisen yhteydessä pääsääntöisesti edellytä, mutta se on pystyttävä tarvittaessa näyttämään. Jos ei hyväksyttävää koronapassia näytä, tai henkilöllisyyttänsä todista pyydettäessä, niin pääsy tapahtumaan evätään.
  • Klubilla suositellaan maskin käyttöä. Maskin käyttöä Helsingissä suositellaan julkisissa sisätiloissa tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan, kuten sisätiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa, ravintoloissa ja uskonnollisissa kokoontumisissa. Suosituksista riippumatta jokaisella on oikeus päättää omasta maskin käytöstään.
  • Klubin tapahtumissa ei ole erityisiä lippukiintiöitä. Koronapassi mahdollistaa klubin kapasiteetin täyden hyödyntämisen ja lisää tapahtumien turvallisuutta.
  • Sauna on normaalisti käytössä. Suihkutiloissa ja saunassa voi olla useampi seurue kerrallaan peseytymässä, eikä siellä luonnollisesti käytetä maskia. Jokainen kävijä arvioi itse haluaako käydä saunassa. Erillinen vessan yhteydessä oleva suihku on varattu niille jotka haluavat käydä suihkussa ilman että on vaaraa että syntyy lähikontakteja.
  • Klubilla on tehostettu siivous joka tarkoittaa sitä että pinnat desinfioidaan kerran päivässä. Tapahtumissa tehostetusta siivouksesta vastaa tapahtuman järjestäjä. Vieraiden suositellaan kiinnittävän erityistä huomiota pintojen ja välineiden desinfiointiin ennen ja jälkeen käytön.
Copyright © 2021 Clubix Oy