Klubin korona-linjaus

21.8.2021

Klubin ajantasainen korona-linjaus on nyt nähtävissä erikseen klubin webbisivuilla. Tätä linjausta päivitetään sitä mukaa kun rajoitukset kehittyvät.

Voit lukea ajantasaisen version aina täältä: Korona-linjaus

Huomaathan että klubi ei vielä ota vastaan jäsenyyksiä, vaikka linjauksessa puhutaankin jäsenkäytöstä.

Selkeyden vuoksi tämänhetkinen linjaus löytyy myös tästä uutisesta:

  • Suosittelemme että jokainen klubilla kävijä on ottanut rokotuksen koronavirusta vastaan. Tämä tarkoittaa vähimmillään sitä että vähintään 14 päivää on kulunut ensimmäisen rokoteannoksen saamisesta. Jos ei ole mahdollista rokotetta ottaa terveyssyistä, niin suosittelemme että tässä vaiheessa ei vielä saavu klubille.
  • Suosittelemme 2 metrin turvavälejä seurueiden välille, tapahtumissa sekä jäsenkäyttöaikana. Tapahtumissa osallistujilla on oltava mahdollisuus välttää lähikontakti toisiinsa eli säilyttää turvaväli. Lähikontaktilla tarkoitetaan oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yksikään seurue ei saa asettua lähemmäksi kuin kahden metrin päähän toisesta seurueesta, mutta tiloissa on mahdollista liikkua vapaasti.
  • Klubilla edellytetään maskin käyttöä liikuttaessa tiloissa ympäriinsä. Omalla paikalla oman seurueen kesken maskia ei ole pakko käyttää koko aikaa, eikä myöskään jos tiloissa on vain yksi seurue. Tämä tarkoittaa myös sitä, että klubille saavutaan maski päällä, ja sieltä lähdetään maski päällä, ja jos odotetaan rappukäytävässä, niin siellä odotetaan maski päällä. Jos maskia ei pysty terveyssyistä käyttämään, niin suosittelemme että tässä vaiheessa ei vielä saavu klubille.
  • Klubin tiloissa saa olla maksimissaan 25 henkeä paikalla, jos tilaa ei ole eriytetty. Tähän määrään lasketaan mukaan myös kaikki klubin paikalla oleva henkilökunta tai muut toimijat. Tämä tarkoittaa sitä, että tapahtumiin ei ole mahdollista myydä täyttä 25 lippua, koska henkilökuntaa on aina paikalla, eikä tapahtumiin pääse liputta ylimääräisinä klubin jäsenet. Raja koskee myös jäsenkäyttöä, vaikka paikalla ei juuri sillä hetkellä olisi henkilökuntaa asiaa valvomassa.
  • Klubin tilat on mahdollista tapahtumissa eriyttää kahteen 25 hengen lohkoon, jolloin tiloissa voi olla maksimissaan 50 henkeä paikalla. Kummallakin lohkolla on oma sisäänkäynti, omat saniteettitilat ja henkilökunta. Tapahtuman ollessa käynnissä ei lohkojen välillä saa kulkea yksikään henkilö niin että olisi tekemisissä kummankin lohkon kanssa. Tapahtuman päätyttyä, kun vieraat eivät enää ole tiloissa, voi eriytyksen purkaa ja henkilökunta yhdessä hoitaa tilat.
  • Tapahtumien aikana kiertää henkilökunta vähintään puolen tunnin välein varmistamassa että seurueilla on mahdollista noudattaa turvavälejä. Seurueet voivat kuitenkin yhdessä päättää olla noudattamatta turvavälejä, jos se käy kaikille osapuolille. Emme siis tiukasti edellytä että turvavälit pidetään, vaan että kaikilla on mahdollisuus säilyttää turvavälit halutessaan ja suosittelemme että turvavälit pidetään.
  • Sauna on jäsenten käytössä tapahtumien ulkopuolella, mutta ei ole käytössä tapahtumissa. Suihkutiloissa voi olla useampi seurue kerrallaan peseytymässä, eikä siellä luonnollisesti käytetä maskia. Erillinen vessan yhteydessä oleva suihku on varattu niille jotka haluavat käydä suihkussa ilman että on vaaraa että syntyy lähikontakteja.
  • Klubilla on tehostettu siivous joka tarkoittaa sitä että pinnat desinfioidaan kerran päivässä. Tapahtumissa tehostetusta siivouksesta vastaa tapahtuman järjestäjä. Vieraiden suositellaan kiinnittävän erityistä huomiota pintojen ja välineiden desinfiointiin ennen ja jälkeen käytön.
Copyright © 2021 Clubix Oy