Aurinkoista kesänalkua

11.6.2021

Heipparallaa ja aurinkoista kesänalkua kaikille!

Olemme havainneet että kesähelteet uhkaavat sulattaa viimeisiäkin uniikkeja lumihiutaleita, eikä terapeuttisia keskusteluhetkiä oikein tunnu löytyvän enää edes lounasaikaan pankin jonosta. Olkaa huoleti, emme me täällä norsunluutornissa ole teitä unohtaneet vaikka lähes viikottaista päivitystä vallitsevasta maailmantilasta ei olekkaan tupsahdellut. Kaikkihan muistavat pohjaalaismiehen toteamuksen vaimonsa rakkaudentunnustusten kaipailuun "Johan mä sen sulle kesällä -65 sanoin, kyl mää kerron jos tilanne muuttuu!"

Olemme edelleen korona-aaltoilun keinutuksessa ja tänään 11. kesäkuuta 2021 tuli positiivisia uutisia, ei tietenkään mitään konkreettisia päätöksiä, mutta toivonkipinä parhaaseen metsäpaloaikaan. Olemme täällä toiveikkaina odottamassa alkavan viikon päätöksiä ja niiden ilmaannuttua selvitämme parhaamme mukaan miten toiminta saadaan jälleen rullaamaan.

Alustava arviomme on että klubin jäsenkäyttö päässee alkamaan lähiaikoina, sen sijaan tapahtumien suhteen emme uskalla vielä esittää arvioita tuotakaan vähää. Tiedotamme etenemisestä sitä mukaa kun kerrottavaa on.

Copyright © 2021 Clubix Oy