ClubX:n hallitukselta

29.9.2021

ClubX on saanut Shibari RopePlay -tiimiltä järjestävältä taholta ilmoituksen, ettei julkisuudessa esiin nostettu henkilö toimi klubilla järjestettävissä koulutuksissa toistaiseksi opettajana tai järjestäjänä.

Klubi ei julkisesti kommentoi tekemiään päätöksiä ja niiden perusteita, koska nämä asiat eivät ole julkisia ja kunnioitamme yksilön yksityisyydensuojaa. Klubi kuitenkin katsoo, että shibarikoulutukseen liittyvä asiakokonaisuus on nyt ratkennut.

ClubX on sitoutunut turvallisuuteen laaja-alaisesti ja kehittää toimintaansa palautteen perusteella. Palautetta otamme vastaan mielellämme myös jatkossa. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja hyväksytyksi. Klubilla toimitaan suostumuksellisuus varmistaen.

Seksuaalisuus on ihmisoikeus. ClubX haluaa edistää tämän oikeuden toteutumista käytännössä tarjoamalla kaikille ikään, sukupuoleen tai ulkoisiin piirteisiin katsomatta turvallisen tilan, jossa turvallisuus on ymmärretty kokonaisvaltaisesti: sosiaalisesti, psykologisesti ja fyysisesti. Klubi on paikka, missä ketään sääntöjä noudattavaa ei tuomita tai kritisoida, vaan hyväksymme jokaisen juuri sellaisena kuin hän on.

Copyright © 2021 Clubix Oy