Esittely

Päivitetty: 7.12.2022

Club X on ensimmäinen kuukausimaksullinen BDSM-yksityisklubi Suomessa, joka tarjoaa mainiot sessiointimahdollisuudet jäsenilleen. Clubilta löydät monenlaiseen käyttöön soveltuvat esitystekniikalla varustetut salit sekä mielikuvituksellisesti sisustetut huoneet, joihin kuuluvat hotellisviitti, klinikka, pikkuisten huone, selliosasto ja kauhuhuone sekä darkroom. Lisäksi kävijöiden käytettävissä ovat tyylikäs saunaosasto ja itsepalvelukeittiö välineineen.
Klubi on tarkoitettu kaikille BDSM:stä ja fetisismistä kiinnostuneille. Voit olla kokenut konkari tai täysin uusi BDSM-maailmassa, Club X on tehty kaikkia kinkyjä varten. Kellon ympäri käytettävissä olevien sessiointitilojen tarjoamisen lisäksi järjestämme aiheeseen liittyviä bileitä, miittejä ja workshopeja ja tarjoamme tilaa myös ulkopuolisille tapahtumajärjestäjille.
Club X on auki aina, 24/7. Jäsenenä voit koska tahansa inspiraation iskiessä tulla klubille ja päästää irti arjen kahleista. Ovissa on sähkölukot, jotka aukeavat henkilökohtaisella PIN-koodilla. Henkilökuntaa on paikalla lähinnä iltaisin, viikonloppuisin ja tapahtumissa, mutta olemme tavoitettavissa netin kautta tai puhelimitse.
Copyright © 2021 Clubix Oy