Korona-linjaus

Klubilla on voimassa ajantasainen korona-ajan ohjeistus, jota päivitetään sen mukaan miten rajoitukset kehittyvät. Kaikki klubilla kävijät ovat velvollisia noudattamaan ohjeistusta. Henkilö joka ei suostu noudattamaan ohjeistusta voidaan poistaa klubilta ja hänen pääsynsä klubille evätä.

  • Suosittelemme että jokainen klubilla kävijä on ottanut rokotuksen koronavirusta vastaan. Tämä tarkoittaa vähimmillään sitä että vähintään 14 päivää on kulunut ensimmäisen rokoteannoksen saamisesta. Jos ei ole mahdollista rokotetta ottaa terveyssyistä, niin suosittelemme että tässä vaiheessa ei vielä saavu klubille.
  • Suosittelemme 2 metrin turvavälejä seurueiden välille, tapahtumissa sekä jäsenkäyttöaikana. Tapahtumissa pyrimme siihen, että jokainen seurue pystyy halutessaan välttämään lähikontaktit muihin seurueisiin. Lähikontaktilla tarkoitetaan oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia.
  • Klubilla edellytetään maskin käyttöä liikuttaessa tiloissa ympäriinsä. Omalla paikalla oman seurueen kesken maskia ei ole pakko käyttää koko aikaa, eikä myöskään jos tiloissa on vain yksi seurue. Tämä tarkoittaa myös sitä, että klubille saavutaan maski päällä, ja sieltä lähdetään maski päällä, ja jos odotetaan rappukäytävässä, niin siellä odotetaan maski päällä. Jos maskia ei pysty terveyssyistä käyttämään, niin suosittelemme että tässä vaiheessa ei vielä saavu klubille.
  • Klubin tapahtumiin voi myydä maksimissaan 80 lippua. Tällöin käytössä on alle 50% klubin kapasiteetista, ja voimme vielä varmistaa että liian tiiviisti ei joudu klubin tiloissa pakkautumaan. Arvioimme lippukiintiötä uudestaan säännöllisesti sitä mukaa kun kokemuksia tapahtumista kertyy ja näemme kuinka hyvin asiat toimivat.
  • Sauna on jäsenten käytössä tapahtumien ulkopuolella, mutta ei ole käytössä tapahtumissa. Suihkutiloissa voi olla useampi seurue kerrallaan peseytymässä, eikä siellä luonnollisesti käytetä maskia. Erillinen vessan yhteydessä oleva suihku on varattu niille jotka haluavat käydä suihkussa ilman että on vaaraa että syntyy lähikontakteja.
  • Klubilla on tehostettu siivous joka tarkoittaa sitä että pinnat desinfioidaan kerran päivässä. Tapahtumissa tehostetusta siivouksesta vastaa tapahtuman järjestäjä. Vieraiden suositellaan kiinnittävän erityistä huomiota pintojen ja välineiden desinfiointiin ennen ja jälkeen käytön.

Päivitetty: 3.9.2021

Copyright © 2021 Clubix Oy