Korona-linjaus

Päivitetty: 7.12.2022

Klubi on avoinna, eikä tapahtumiin tai toimintaan siellä kohdistu suoria rajoitteita. Painotamme kuitenkin yhä seuraavia turvaohjeistuksia:
Suosittelemme että kaikilla klubilla kävijöillä on otettuna 3 rokotusta tai vastaava suoja. Vaikka rokotukset eivät täysin estä tartuntoja, niin ne laskevat tartunnan todennäköisyyksiä merkittävästi. Täysi rokotesarja on tärkeä eritoten tämän osalta.
Suosittelemme pitämään kahden metrin turvavälejä muihin seurueisiin. Klubilla pitäisi pystyä vierailemaan niin, että lähikontakteja ei synny jos niitä ei halua. Lähikontaktilla tarkoitetaan vähintään 15 minuutin oleskelua alle kahden metrin päässä toisesta.
Maskien käyttöä suositellaan aina kun mahdollista. Maskien käyttö vähentää tartututtavuutta merkittävästi. Maskin käyttö on tässä vaiheessa kuitenkin jokaisen henkilökohtainen valinta, eikä siitä sovi valittaa kumpaankaan suuntaan.
Klubilla on edelleen voimassa tehostettu siivous. Pinnat desinfioidaan päivittäin. Tapahtumat vastaavat itse tehostetusta siivouksesta. Vieraita kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota pintojen ja välineiden desinfiointiin ennen ja jälkeen käytön.

Copyright © 2021 Clubix Oy