Puutarhabileet – Loistavan elokuvan loistavat jatkot

  • Aika: pe 23.9.2022 22.00 03.00
  • Järjestäjä: ClubX
  • Sijainti: ClubX, Mäkelänkatu 54a, 2. krs, Helsinki
  • Liput: €25.00 Lippukauppa →
Liput 25 €. Elokuvanäytökseen lipun ostaneille jatkobilelippu hintaan 20€ (tarkistetaan ovella). Lippuja on saatavilla rajoitetusti eikä niitä myydä ovelta. Osta omasi: https://clubx.eventiolive.fi/
BDSM-aiheinen Puutarha-dokumenttielokuvaa esitetään Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla, ja siitä on erityisesti kinkyille suunnatun erikoisnäytöksen teemalla "Tule niin kinkynä kuin olet" WHS-teatterissa Helsingissä perjantaina 23. syyskuuta kello 21.00-22.00. Lue lisää Minna Havukaisen Puutarha-elokuvasta: https://hiff.fi/elokuvat/puutarha/ .
Club X järjestää kaikille avoimet Puutarhateemaiset jatkobileet heti elokuvan jälkeen klo 22-03!
Paikalle on saapumassa kinkyjä ympäri Suomen ja tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus tavata ihmisiä koronan aiheuttaman jääkauden jälkeen. Luvassa on lämpimiä kohtaamisia ja outoja tapoja käyttää omenoita. Ja ettei jäisi siitä lämpimästä vääriä mielikuvia, ihan varmasti lämmin tunnelma siirtyy myös joidenkin onnellisten pakaroihin ja muihin sopiviin paikkoihin….
Drescode vapaa, mutta toivoisimme näkevämme sinut parhaimmillasi, omimmillasi. Pukeutumiseen kannatta panostaa siksikin, että paikalla on ammattikuvaaja ikuistamassa Puutarhaväen hekumallista perwoutta. Kuvaus tapahtuu hallitusti (kukaan ei joudu kuvaan haluamattaan) ja se on ilmaista.

Copyright © 2021 Clubix Oy