Shibarit jatkuvat taas

23.2.2022

Koronarajoitusten keventyessä ja kevään saapuessa Club X alkaa taas hiljalleen avata oviaan. Ensimmäisenä ohjelmistoon palaa Shibari ropeplay, jonka toiminta jatkuu tiistaisin klo 19-22 maaliskuun alusta alkaen sekä siihen liittyvät köysibileet, eli Shibari Ropeplay – Spring Party lauantaina 12.3.2022 klo 20-01.
Mahdollisimman pian pyrimme saamaan takaisin ohjelmistoon myös keskiviikkosaunan ja jäsenyyksien voimassaolon. Näistä tiedotamme tulevien kuukausien aikana erikseen.
Valitettavasti emme pysty vielä antamaan tarkkaa aikataulua sen osalta, milloin Club X on kokonaisuudessaan taas käytössä. Avaamme klubia sitä mukaa kun saamme toiminnan taas järjestettyä. Voimassaolevat sekä muuttuvat koronasuositukset vaikuttavat toimintaamme yhä ja seuraamme niitä jatkuvasti.
Toistaiseksi toivotamme teidät kuitenkin nyt tervetulleiksi Shibari ropeplay -tapahtumaan! Tapatuma on avoin kaikille sidonnasta kiinnostuneille ja klubin tilat ovat kokonaisuudessaan osallistujien käytössä tapahtuman ajan. Tarkemmat tiedot tapahtuman säännöistä ja sisällöstä kannattaa tarkistaa Shibari ropeplayn Instagram tililtä.
Liput tapahtumiin ovat myynnissä lippukaupassamme: https://clubx.eventiolive.fi/
Copyright © 2021 Clubix Oy